Dün akşam MasterChef'in kazanan takımı ve dokunulmazlığı alan isim merak ediliyor. 8 Eylül MasterChef'te dokunulmazlığı alan isim aynı zamanda eleme adayını da belirlerken haftanın en heyecanlı günlerinden birinde geceye damga vuran mücadelenin sonuçları araştırılıyor. Sokak lezzetleri olarak bilinen Balık ekmek, ıslak hamburger, goralı, kumpir, nohut dürüm, bici bici ve halka tatlısı üzerine hünerlerini sergileyen yarışmacıların heyecan dolu mücadelesi ilgiyle izlenirken seyirciler MasterChef dokunulmazlık oyunun oynandığı dün akşam, hangi takım kazandığını, dokunulmazlığı alan isim ve eleme adayını merak ediyor. Peki, MasterChef dün hangi takım kazandı? 8 Eylül Çarşamba MasterChef dokunulmazlığı kim aldı? Detaylar haberde.

MasterChef dün hangi takım kazandı? 8 Eylül Çarşamba MasterChef dokunulmazlığı kim aldı?

8 Eylül MasterChef'te dokunulmazlığı kazanan takım Mavi Takım oldu.

Kırmızı takımda yapılan yarışın sonunda bireysel dokunulmazlığı alan isim ise Hamza Mercimek oldu.

MasterChef dün akşamki 61. bölümde ilk eleme adayını bireysel dokunulmazlığı kazanan isim belirledi. Bireysel dokunulmazlığı kazanan isim ise Hamza olurken, ilk eleme adayı olarak Azize'yi gösterdi.

Sonrasında toplanan konseyde altı yarışmacı arasında yapılan oylama sonucu Dilara'nın 4, Safanur'un 5 kez isimleri yazıldı. Son olarak Hamza'nın vereceği oylar ile haftanın ikinci eleme adayı belli olurken bu isim Safanur oldu.

Editör: TE Bilisim