Türkiye Norveç milli maçı ne zaman, hangi kanalda? Sorusu sporseverler tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. A Milli Takımı Stefan Kuntz yönetiminde ilk maçında Norveç ile karşılaşacak. 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'ndaki grubundaki yedinci karşılaşmada Ay-Yıldızlı ekibimiz Norveç'i mağlup ederek gruptan çıkma şansını sürdürmek istiyor. Peki, Türkiye Norveç milli maçı ne zaman, hangi kanalda? İşte konuyla ilgili tüm detaylar haberimizde…

TÜRKİYE NORVEÇ MİLLİ MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri heyecanı Türkiye Norveç maçı ile devam ediyor. Elemelere çok iyi başlayan ancak sonrasında A Milli Takımda yaşanan düşüş ile Şenol Güneş görevinden ayrıldı. Stefan Kuntz ve ekibi A Milli Takımla Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynayacağı ilk maçtan galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu 7. haftasında Türkiye ile Norveç mücadele edecek. Türkiye Norveç maçı 8 Ekim Cuma günü saat 21.45’te başlayacak. Zorlu mücadele TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Editör: TE Bilisim