MasterChef Türkiye eleme gecesinde 6 isim potadan kurtulmak için mücadele edecek. Bir kişi yarışmaya veda ederken diğer beş kişi ise yeniden hayallerini gerçekleştirme fırsatını yakalamış olacak. 10 Ekim eleme gecesinde potadaki isimlerden biri de MasterChef Mustafa Ozan. İzleyiciler Mustafa Ozan'ın hayat hikayesini, yaşını, memleketini, aşçılık deneyimini ve mutfak eğitimini merak ediyor. Peki, MasterChef Mustafa kaç yaşında, ne iş yapar? MasterChef Mustafa aslen nereli, kimdir? İşte yanıtlar...

MasterChef Mustafa kaç yaşında, ne iş yapar? MasterChef Mustafa aslen nereli, kimdir?

MasterChef 2021 yarışmacısı Mustafa Ozan 10 Nisan 1996'da İstanbul Bakırköy'de dünyaya geldi.

İki farklı lisede bulunduktan sonra Bakırköy Lisesi'nden mezun olan Mustafa Ozan, 2015 yılında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde Aşçılık bölümüne girdi. Üniversite yıllarında birçok balık restoranında çalışma fırsatını yakaladı.

MasterCjef Mustafa, mzun olduktan sonra İstanbul'da beş yıldızlı oteller ve restoranlarda mesleki tecrübesini pekiştirdi. 2018'de Marmaris'te çalıştıktan sonra İstanbul'a döndü.

Henüz daha genç yaşlarında dünyaca kabul görmüş birçok şefle aynı mutfakta yemek pişirme şansına sahip olan MasterChef Mustafa Ozan, 2018'den beri bir restaurantta kısım şefi pozisyonunda mesleğini icra etmektedir.

Editör: TE Bilisim