Shiba Coin yakımı ne zaman çıkar? Shiba Coin yükselişi ve çıkış olur mu? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Doge’yi geride bırakan Shiba Coin yükselişi coin yatırımcıların yakın takibine girdi. Büyük bir gözde haline gelen Shiba Coin yakımı ne zaman sorusuna cevap aranmaya başlandı. Peki, Shiba Coin yakımı ne zaman çıkar? Shiba Coin yükselişi ve çıkış olur mu? İşte tüm detaylar haberimizde…

SHİBA COİN YAKIMI NE ZAMAN ÇIKAR?

Kripro para piyasasında iniş ve çıkışlar tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Çin'deki Evergrande krizinin hemen ardından yeniden yükselişe geçen alt ve üst coinler, yatırımcısının da yüzününü güldürüyor.

Bitcoin, Ethereum, Binance Coin, Cardano ve Tether gibi kripta para piyasasının değerli coinlerinin ardından özellikle son günlerde öne çıkan bir alt coin de Shiba Coin oldu.

Yüzde 300'ün üzerinde değer kazanan Shiba Coin, yatırımcısının yüzününü güldürürken alıcıların bir anda yatırımına da girmeyi başardı.

Dogecoin katili olarak da bilinen Shiba Coin (SHIB), Ağustos 2020’de “Ryoshi” adıyla bilinen anonim bir kişi tarafından çıkarılan kripto paradır. Shiba Token adıyla da bilinmektedir.

İsmi logosunda bulunan Shiba Inu isimli köpek cinsinden gelmektedir ve Doge Coin’den daha başarılı olacağını anlatmak üzere oluşturulmuştur.

SHİBA COİN YÜKSELİŞİ VE ÇIKIŞ OLUR MU?

Shiba Inu, bugün itibarıyla %43,24 artışla $0,00003324 seviyesinde bulunuyor. Shiba hafta başından bu yana dolar bazında yüzde 334 oranında değer artışı yaşadı.

Yatırımcılar Shiba 1 dolar olur mu merak ediyor. Bu kripto para birimi, kısmen Dogecoin'in artan popülaritesi nedeniyle dünya çapında hızla ilgi gördü. Shiba Inu bir köpek cinsi olduğundan doğal olarak “acaba yeni bir Dogecoin (DOGE) mi?” sorularını da beraberinde getiriyor.

Shiba Coin almak isteyen ve Shiba Coin'e yatırım yapmak isteyenler Shiba Coin nereden alınır sorusunu sormaya başladı. Shiba Coin almak için öncelikle güvenilir bir kripto para borsasına üye olarak yatırım yapmanız gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim