Yargı dizisinin Engin’i Onur Durmaz kimdir? Onur Durmaz kaç yaşında, nereli? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Ekranların yeni sezon dizilerinden Yargı'da katil ortaya çıktı. İnci'yi öldüren Engin'in hayatı kökten değişti. Nefes kesen son bölümde Yekta'nın oğlu Engin'in yaşamı mercek altına alındı. Peki, Yargı dizisinin Engin’i Onur Durmaz kimdir? Onur Durmaz kaç yaşında, nereli? İşte konuyla ilgili tüm detaylar haberimizde…

ONUR DURMAZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Onur Durmaz 31 yaşındadır. 1990 yılının Haziran ayında dünyaya gelen Onur Durmaz aslen Kocaelilidir. Vienna Konservatorium mezunu olan Durmaz oyuncu ve tiyatrocu kimliğinin yanı sıra cast direktörü ve yönetmen yardımcısı olarak görevler almıştır. Yönetmen yardımcılığı yaptığı sinema filmleri ise Kaçın Kurası ve Bir Baba Hindu isimli filmlerdir. Hadi İnşallah ve Niyazi Dört Nala adlı sinema filmlerinin ise cast direktörlüğünü yapmıştır.

Yargı dizisi oyuncuları arasında yer alan Onur Durmaz, Engin karakterine hayat veriyor. Kanal D’nin sevilen dizisinde Ceylin ile beraber çalışan Engin’in katil olduğunun ortaya çıkması izleyicileri oldukça şaşırttı. Engin karakterine hayat veren Onur Durmaz tiyatrocu kimliğinin yanı sıra cast direktörü ve yönetmen yardımcısı olarak da farklı yapımlarda rol almıştır.

Editör: TE Bilisim