Cumartesi akşamları ilgiyle izlenen Gönül Dağı dizisinde Sefer karakterini canlandıran Ferdi Sancar diziden çıkacak mı, çıkıyor mu, neden soruları sıkça araştırılıyor. İzleyiciler Ferdi Sancar'ın diziye veda edeceği konusu üzerine sebebini ve kesin bilgiyi araştırmaya başladı. Peki, Gönül Dağı Sefer diziden ayrılıyor mu? Ferdi Sancar diziden çıkacak mı, neden? Merak edilen son bilgiler haberde.

Gönül Dağı Sefer diziden ayrılıyor mu? Ferdi Sancar diziden çıkacak mı, neden?

Gönül Dağı yeni bölüm fragmanında Dolmuşçu Sefer'in diziye veda edeceği yönünde işaretleri gören dizi takipçileri Sefer diziden ayrılıyor mu konusunu sorgulamaya başladı.

Konu hakkında yapım ekibi veya oyuncu tarafından bir açıklama yapılmadı ancak gelişmelerin ilerleyen zamanda netleşeceği tahmin ediliyor.

Gönül Dağı'nda Sfer karakterini başarılı oyuncu Ferdi Sancar canlandırıyor.

Gönül Dağı Sefer karakterindeki Ferdi Sancar kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

Ferdi Sancar, 4 Mart 1980 İstanbul doğumludur. 

İstanbul Büyükçekmece Bedia Muvahhit Tiyatrosu'nda “Evde Üç Başına” isimli oyunla dikkati çeken Sancar, beyazperdeye ise ilk olarak 2009 yapımı Yahşi Batı filmindeki Johnnie karakteri ile adım atmıştır.

2011 yılında yayınlanan Düz Adam dizisi ile televizyon izleyicilerinin karşısına çıkan Ferdi Sancar, Babam Sınıfta Kaldı, Karaman'ın Koyunu, Hep Yek ve Kardeşim Benim, Tutar mı Tutar gibi yapımlarda boy göstermiştir.

Sancar, 2000 yılında kendi yazdığı “İbret” adlı oyunu, kimsesiz çocuklar için dört arkadaşıyla Türkiye'yi dolaşarak sahneledi.

2009 yılında çekilen bir reklam filminde canlandırdığı Sincap Necmi rolü ile geniş kitleler tarafından tanınan Sancar, o rolle 2009 Kristal Elma Ödülü'nü kazanmıştır.

Kardeşim Benim, Fırıncının Karısı ve Aykut Enişte gibi başarılı komedi filmleriyle de çıkışını sürdürmüştür.

Ferdi Sancar şimdilerde Gönül Dağı TV dizisinde "Sefer" karakteriyle rol almaktadır.

Editör: TE Bilisim