Beşiktaş gruptan çıkma ihtimalleri nasıl? Beşiktaş Şampiyonlar Ligi grubundan nasıl çıkar? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. UEFA Şampiyonlar Ligi Beşiktaş Lizbon maçı 4-1 yenilgi ile sonuçlandı. C grubundan bulunan Beşiktaş yenilginin ardından puan alamadı. 0 puanla devam eden siyah beyazlılar akıllara Beşiktaş gruptan çıkma ihtimalleri nasıl? Beşiktaş Şampiyonlar Ligi grubundan nasıl çıkar? sorularını getirdi. İşte Beşiktaş UEFA Şampiyonlar Ligi kalan maçları ve puan durumu…

BEŞİKTAŞ GRUPTAN ÇIKMA İHTİMALLERİ NASIL?

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi C grubu üçüncü maçında Portekiz takımı Sporting Lizbon ile karşılaştı. Vodafone Park Arena’da oynanan karşılaşma 4-1 siyah beyazlıların yenilgisiyle sonuçlandı. Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk maçında Borussia Dortmund'a 2-1 yenilmişti. 12 oyuncusu olmamasına rağmen Beşiktaş sahada etkili bir performans sergilemişti. C grubu ikinci karşılaşması Beşiktaş Ajax maçı 2-0 siyah beyazlıların yenilgisiyle sonuçlandı. Böylece Beşiktaş UEFA Şampiyonlar Ligi puan durumu 0 oldu. Beşiktaş henüz puanla tanışmazken gözler Beşiktaş gruptan nasıl çıkar sorusuna çevrildi.

BEŞİKTAŞ ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUBUNDAN NASIL ÇIKAR?

Beşiktaş bundan sonra ilk olarak Lizbon deplasmanında Sporting Lizbon'a konuk olacak. Beşiktaş diğer maçlarında ise İstanbul'da Ajax ve Almanya'da Borussia Dortmund ile karşılaşacak. Beşiktaş gruptan çıkmak için hem 3’te 3 yapması hem de rakiplerini yenilmesini beklemesi gerekiyor.

BEŞİKTAŞ KALAN UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇLARI

UEFA Şampiyonlar Beşiktaş Lizbon karşılaşmasının ardından gözler Beşiktaş kalan maçlarına çevrildi. Beşiktaş kalan maçların tamamında başarılı olursa gruptan çıkma ihtimali bulunuyor. İşte UEFA Şampiyonlar Ligi Beşiktaş kalan maçları:

  • 3 Kasım: Sporting Beşiktaş
  • 24 Kasım: Beşiktaş Ajax
  • 7 Aralık: Borussia Dortmund Beşiktaş
Editör: TE Bilisim