Galatasaray Lokomotiv maçı tekrar olacak mı? sorusu sıkça araştırılmaya başlandı. UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda Galatasaray ile Lokomotiv Moskova maçında İsviçreli hakem Sandro Scharer, Lokomotiv Moskova futbolcusu Dmitry Zhivoglyadov'a çift sarı kart vermiş fakat oyundan ihraç etmemişti. Galatasaray, Pazar günü UEFA'ya hükmen galibiyet veya maç tekrarı için başvuru yapmıştı. UEFA, Galatasaray'ın başvurusunu değerlendirdi ve kararını verdi. Peki, Galatasaray Lokomotiv maçı tekrar olacak mı? işte tüm detaylar…

GALATASARAY LOKOMOTİV MAÇI TEKRAR OLACAK MI?

Galatasaray-Lokomotiv Moskova maçına İsviçreli hakem Sandro Scharer'nin kararları dama vurmuştu. Sandro Scharer, 90+1. dakikada Kerem Aktürkoğlu'na faul yaptığı gerkeçesiyle Lokomotiv Moskova'dan Dmitry Zhivoglyadov'a sarı kart gösterdi. Ardından saha içi karıştı ve hakem Scharer bu kez Galatasaray'dan Diagne, Lokomotiv Moskova'dan ise Barinov ile yeniden Dmitry Zhivoglyadov'a sarı kart gösterdi.

UEFA'DAN GALATASARAY KARARI!

Scharer'in Dmitry Zhivoglyadov'u çift sarı karttan ihraç etmemesi büyük yankı uyandırdı ve Galatasaray Kulübü, UEFA'ya maçın hükmen galibiyetle sonuçlanması veya maçın yeniden oynanması şeklinde başvuruda bulundu.

Galatasaray'ın, Avrupa Ligi'ndeki Lokomotiv Moskova maçındaki kural hatası nedeniyle UEFA'ya yaptığı başvurunun sonucu belli oldu. Sarı kırmızılılar itirazını geçerli sürede yapmadığı için değerlendirmeye alınmadı.

Editör: TE Bilisim