Kaya Temel / Özel Haber - A Milli Futbol Takımı’nın başında 3. maçına çıkan teknik direktörü Stefan Kuntz, Cebelitarık’a karşı çıkardığı ilk 11 ile takdir topladı.

Özellikle Kerem Aktürkoğlu’nun performansı konuşuldu. Şenol Güneş dönemindeki Kerem ile Kuntz’un şans verdiği Kerem arasında fark ortaya çıktı. Genç milli futbolcu, oyunun kilidini açan isim oldu.

Güneş, döneminde gerek moral olarak gerekse ilk 11’de yer bulamayan Aktürkoğlu, kendini oynadığı oyun ile kanıtladı. Mücadele sonrası Kuntz’un, Kerem’i özel olarak tebrik ettiği öğrenildi.

Aktürkoğlu, A Milli Takım tarihine geçti. Ay-Yıldızlı formayı 7. kez giyen genç futbolcu, milli takımdaki 2. golü oldu. 23 yaşındaki futbolcu, Türkiye tarihinin 800. golünü atan isim olarak farklı bir gurur da yaşadı.

OLUMSUZ HAVA DEĞİŞTİ 

Şenol Güneş'in daha az tercih ettiği Kerem Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu, Rıdvan Yılmaz, Orkun Kökçü gibi isimlere daha çok şans veren ve katkı alan Stefan Kuntz, tecrübeli isimlerle de yakın temas kurarak takımdaki olumsuz havayı değiştirdi.

"HOCA SÖYLER BİZ YAPARIZ" 

Hocamızın yalnızca benimle ilgilendiğini söyleyemem diyen Kerem Aktürkoğlu, “Bütün takım arkadaşlarımla ilgileniyor. Futbolcularla olan iletişimi çok sıcak. İsteklerini bize iletiyor. İkili diyalog halindeyiz sürekli. Bu da futbolcunun takımda bulacağı en güzel şey. Senden istekte bulunuyor, siz de 'yapabilirim' ya da 'yapamam' diyorsunuz. Güzel bir ortamımız var." ifadelerini kullanmıştı.

GRUPTAN NASIL LİDER ÇIKARIZ?

A Milli Takımımızın gruptan lider olarak çıkabilmesi için Karadağ maçını kazanması, Hollanda`nın ise sahasında karşılaşacağı Norveç`e yenilmesi gerekiyor. Norveç ile puanlar eşit olduğu için Ay-yıldızlılar, averajdaki üstünlüğünü korursa grubundan lider olarak Katar`a gidecek.

Editör: TE Bilisim