CHP ve İP’in İstanbul ve Ankara’da seçim kazanmasını sağlayan ve CHP’li belediyelere eleman yerleştiren gizli ittifak ortağı HDP’nin terör örgütü PKK ile bağlantısı bir kez daha gözler önüne serildi. Yakın döneme kadar terörist cenazesinde ağıt yakan HDP’li vekillerin, teröristlere kucak açtığı resmen kayıt altına alındı. Emniyet’in yayınladığı fotoğraflara CHP ve IP yine sessiz kaldı.

TERÖR FOTOĞRAFI!

TÜRKIYE’nin son dönemde hız verdiği terör operasyonları adeta nokta atışı devam ediyor. MİT ve TSK’nın ortak operasyonu sonucu önceki gün etkisiz hale getirilen PKK’nın sözde Sincar sorumlusu Merwan Bedel’in HDP’li Feleknaz Uca ile fotoğrafı çıktı. Fotoğrafın Sincar’da düzenlenen bir etkinlikte çekildiği bildirildi.

KAÇMAZ’IN KATİLİNİ AĞIRLAMIŞ

ÖTE yandan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da AK Parti Cizre ilçe eski başkanının kardeşi Tahir Güven’in öldürülmesinde pusu kuran teröristi, HDP’li milletvekili Hüseyin Kaçmaz’ın evinde yakaladıklarını açıkladı. Bakan Soylu, “Tahir Güven gece yarısı bir komployla öldürüldü. Pusu kuran Mehmet Miraç Dinç’i, HDP’li Hüseyin Kaçmaz’ın evinde yakaladık” dedi.

***

İşte terör ittifakı

Terör örgütünün sözde Sincar sorumlusu ‘Dijwar’ kod adlı Merwan Bedel, MİT ve TSK ortak operasyonuyla etkisiz hale getirilmişti. Merwan Bedel’in HDP Milletvekili Feleknaz Uca ile birlikte çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı. İçişleri Bakanı Soylu da Tahir Güven’in öldürülmesinde pusu kuran teröristi, HDP’li vekil Hüseyin Kaçmaz’ın evinde yakaladıklarını açıkladı.

Kuzey Irak’ta güvenli bölge oluşturulması amacıyla terör örgütü PKK’ya yönelik başlatılan Pençe harekatları devam ederken, örgütün tepe yöneticileri de nokta operasyonlarla birer birer etkisiz hale getiriliyor. MİT’in aldığı istihbaratın ardından bölgede görevli Silahlı İnsansız Hava Aracı (SİHA) havalandı. Bedel ve yanındakilerin köy evi havadan izlenmeye başlandı.

TERÖRİST, HDP’Lİ VEKİL HÜSEYİN KAÇMAZ’IN EVİNDE BULUNDU

Sabah saatlerinde evden çıkan terörist Bedel ve 2 korumasını taşıyan araç hareket etti. Araç, sivil yerleşim yerinden uzaklaştıktan sonra TB-2 Bayraktar SİHA tarafından, Kanatlı Güdüm Kiti Silah Sistemi (KGK) MK-82 yerli akıllı mühimmatla nokta atışı yapılarak vuruldu. Araçtaki Merwan Bedel ve 2 koruması etkisiz hale getirildi. Operasyonda etkisiz hale getirilen terörist Merwan Bedel’in bir süre önce HDP Milletvekili Feleknaz Uca ile birlikte Sincar’da bir programda birlikte çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da AK Parti Cizre İlçe Başkanı’nın kardeşi Tahir Güven’in öldürülmesinde pusu kuran teröristi, HDP’li milletvekili Hüseyin Kaçmaz’ın evinde bulduklarını açıkladı. Bakan Soylu konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Şırnak Cizre’de bir katliam oldu. İlçe başkanımızın kardeşi olan Tahir Güven gece yarısı bir komplo ile öldürüldü. Kim öldürdü niye öldürdü. Pusu kuran Mehmet Miraç Dinç’i, HDP’li milletvekili Hüseyin Kaçmaz’ın evinde yakaladık. Hesabını vereceksiniz” dedi.

Olayla ilgili cinayeti işleyen zanlı ile örgütün kadın yapılanmasında yer alan kadınında aralarında bulunduğu 3 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Editör: TE Bilisim