Emily in Paris 2. Sezon ne zaman? Emily in Paris'in yeni sezon hangi tarihte başlayacak? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Kısa sürede büyük bir ilgi gören dizi Emily in Paris'e ilişkin beklenen açıklama geldi. İşte Emily in Paris 2. sezon tarihi. Netflix'in ilk sezonuyla büyük bir ilgi gören dizisi Emily in Paris ile ilgili müjdeli haber geldi. Dijital içerik platformu, yeni sezonu merakla beklenen dizinin 2. sezon yayın tarihini açıkladı. Peki, Emily in Paris 2. Sezon ne zaman? Emily in Paris'in yeni sezon hangi tarihte başlayacak? İşte detaylar haberimizde…

EMİLY İN PARİS 2. SEZON NE ZAMAN?

Dizinin 10 bölümden oluşan ikinci sezonu 22 Aralık'ta izleyicilerle buluşacak. Darren Star tarafından yaratılan Emily in Paris, Chicago'da yaşayan genç bir pazarlama yöneticisi olan Emily'nin şirketi, bir Fransız lüks pazarlama şirketini satın aldığında beklenmedik bir şekilde Paris'e taşınmasını konu ediniyor.

EMİLY İN PARİS'İN YENİ SEZON HANGİ TARİHTE BAŞLAYACAK?

Dijital video içerik platformu Netflix, sevilen dizisi Emily in Paris'in yeni sezonunu 22 Aralık 2021'de yayınlanacağın duyurdu.

Editör: TE Bilisim