7322 nitelik KPSS ne anlama geliyor kodu nedir? 7322 nitelik kodu nedir, ne demek? Vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Kamuda memur olarak görev almak isteyenler için, KPSS tercih kılavuzunda nitelik kodlarına yer vermektedir. Nitelik kodu ise; adaylarda aranan şartlar ve adayın sahip olması gereken bazı özellikleri ve nitelikleri temsil eder. Bu bakımdan 7322 nitelik kodu, memur adayları tarafından en fazla merak edilen konu başlıkları arasında yer alır. Peki, 7322 nitelik KPSS ne anlama geliyor kodu nedir? 7322 nitelik kodu nedir, ne demek? İşte, 7322 nitelik kodu hakkında detaylı bilgiler

7322 NİTELİK KODU NEDİR, NE DEMEK?

7322 nitelik kodu: Başvurma Özel Şartları - Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü

7322 NİTELİK KPSS NE ANLAMA GELİYOR KODU NEDİR?

Bu pozisyona atanacak aday 399 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Ek 2. Maddesine göre istihsal edilen Havacılık tazminatına ilişkin Yüksek Planlama Kurulu Kararı eki II sayılı cetvelinde terminal hizmetlerinde görev yapacaktır.

Tercihlerin geçerli olabilmesi için tercihlerin ÖSYM'ye internetle gönderildiği gün itibarıyla, sınava girilen öğrenim düzeyindeki bir okuldan veya programdan mezun olunması zorunludur. Tercihlerin internetle ÖSYM'ye gönderildiği gün itibarıyla mezun durumda bulunmayan adayların, yerleştirilmeleri yapılmış olsa bile, atamaları yapılmayacaktır.

Editör: TE Bilisim