Papara kart almak için mobil uygulama üzerinden hesabınızı oluşturarak sahip olabilir ya da Papara internet sitesi üzerinden alabilirsiniz. Papara web sitesi üzerinden Papara kartı açmanız için yapmanız gerekenler sırasıyla:

  • www.papara.com web sitesine giriş yapınız.
  • Ekranda “Papara hesabı aç” yazısına tıklayınız.
  • Ardından e-posta adresi veya telefon numaranız ile giriş yapabilirsiniz. Ya da Google, Facebook üzerinden de kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz.
  • Giriş yaptıktan sonra istenen kişisel bilgilerinizi eksiksiz bir şekilde giriniz (isim, soyisim, telefon numarası, şifre) ve sözleşmeleri okuyarak kabul ediniz.
  • Sözleşmeleri kabul ettikten sonra “hesap aç” kısmına basarak hesabınız oluşturulur.

Papara mobil uygulamasından Papara hesabı oluşturmak isteyenlerin izlemesi gereken yol ise şu şekildedir:

  • Google Play Store veya APP Store üzerinden Papara mobil uygulamasını akıllı telefonunuza indiriniz.
  • Ardından uygulamaya girerek 6 haneli bir şifre oluşturunuz.
  • Gerekli bilgileri doldurarak telefon numaranıza gelen güvenlik kodu ile işleminizi tamamlayabilirsiniz. Güvenlik kodunu girdikten sonra Papara hesabınız aktif hale gelecektir.

Papara Kart Başvurusu Nasıl Yapılır?

Papara kart başvurunuzu Papara web sitesi üzerinden veya Papara mobil uygulaması üzerinden yapabilirsiniz. Papara kartınız posta aracılığıyla sizlere ulaşıyor. Kart bilgilerinizin tamamı Papara kartının arka kısmında bulunuyor. Kartın aktivasyonunu gerçekleştirmek için kartla birlikte gelen belgenizde yazılı olan ad soyadınızın üzerinde bulunan barkod ile ya da mobil uygulaması üzerinden Papara Kartı aktivasyonunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Papara Black Card Nedir?

Papara Black Card önceden oluşturmuş olduğunuz Papara hesabınızı kullanarak Papara mobil uygulaması üzerinden ya da Papara’nın internet sitesi üzerinden Papara Black Card başvurusu yapabilirsiniz. Papara Black Card başvurunuzu yaptıktan sonra Papara kartınız adresinize teslim edilir. Papara Black Card için herhangi bir aylık veya yıllık bir ücret ödenmeniz gerekmez.

Papara Nedir? Nasıl Başvurulur?

Papara Card internet üzerinden harcama yapabileceğiniz ön ödemeli bir karttır. Papara kartınıza ne kadar para yüklerseniz o kadar harcama yapabilirsiniz. Papara’yı 18 yaşından küçükler dahi kullanabilirler.

Papara kartı başvurusu için herhangi bir ücret talep edilmiyor. Kart için aylık veya yıllık bir kart masrafı bulunmuyor. Papara kartınızın içine 500.000 TL limitiyle nakit para koyabilirsiniz. Papara kart ile tüm ATM’lerden para yatırabilir tüm dünyada geçerli olacak şekilde Papara kartınızı kullanabilirsiniz.

Papara kartın temassız özelliği de bulunur. Dolar veya Euro hesabı açarak Papara üzerinden dövizlerinizi gönderebilirsiniz. Döviz ve Euro hesabı açımını 18 yaşından küçükler gerçekleştiremiyor.

Papara Kartı Avantajlı Mı?

Papara kartının avantajları oldukça fazladır. Papara kartı ile para harcadıkça para kazanabiliyorsunuz. Cashback özelliği ile yalnızca anlaşmalı olduğu firmalar ve platformlarda aylık bir limitle indirim imkanı ve cashback iadesi ile paranız hesabınıza geri yatıyor. Papara kartınız ile kartınıza istediğiniz zaman para yatırabilirsiniz. Para yatırma işlemlerini Papara komisyonsuz olarak gerçekleştirir.

Papara Kart Nereden Alınır?

Papara kartı alınabilecek yerler 5 tanedir. Bunlar:

  • N11,
  • Teknosa,
  • Hepsiburada,
  • Gittigidiyor,
  • Kidego.

Papara kartınızı alırken 5 TL’lik bir ücret talep edilir. Kartınızı aktif hale getirdikten sonra paranız Papara kartınıza geri iade yapılır.

Papara Hesabı Nasıl Kapatılır?

Papara hesabınızı kapatmak için Papara uygulamasına şifreniz ile giriş yapınız. Karşınıza hesabınız çıkacaktır. Ekrandan “menü” kısmına giriniz. “Papara Card” yazan kısma basınız. Ekranda çıkan “kullanıma aç/kapat” kısmına basarak kartınızı geçici olarak kapatabilirsiniz. Ya da “destek@Papara” üzerinden Papara’ya mail atarak üyeliğinizi iptal edebilirsiniz. Maile ad soyad yazarak Papara hesabınızı kapatmak istediğinizi belirtiniz ve Paparaya gönderiniz. İşlem süresi değişiklik gösterir. Papara kartınızı kapatma işleminizi kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

 

Editör: TE Bilisim