Önceki gün saat 22.00 sıralarında Tuzla Cami Mahallesi'nde bulunan bir restoranda yaşanan olayda Avukat Dilara Yıldız hayatını kaybetti. Dilara Yıldız'ın katilinin alacağı ceza ve olay araştırma konusu oldu. Peki Dilara Yıldız nereli, kaç yaşında? Dilara Yıldız kimdir, neden öldü? Soruların yanıtını sizler için haberimizde derledik. İşte detaylar…

DİLARA YILDIZ NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Avukat Dilara Yıldız, İstanbul Baro Kadın Hakları Merkezi'nde görevlidir. 1992 senesinde dünyaya gelen Yıldız, 29 yaşındadır. Dilara Yıldız hakkında pek fazla biyografi bilgisi bulunmamaktadır.

Önceki gün akşam saatinde 29 yaşındaki Avukat Dilara Yıldız, kendisini saplantı haline getirerek ölüm tehditleri eden eski uzman çavuş olan eski nişanlısı Oktay Dönmez (29) ile restorana geldi. Bir süre sonra masaya gelmiş olan siparişlerin yenmesinin sonrasında Dilara Yıldız'ın 3 arkadaşı daha restorana girdi. Durumdan şüphelenen arkadaşları polise ihbarda bulundu.

DİLARA YILDIZ KİMDİR, NEDEN ÖLDÜ?

Ardından bir polis memurunun içeri girdiğini gören Dilara Yıldız ayağa kalktı. Bunun üzerine Oktay Dönmez de ayağa kalktı ve Yıldız'ın kafasına 2 el ateş etti. Yıldız yere düştükten sonra ise ateş etmeye devam etti. Sonrasında ise Yıldız'ın yanında bulunan arkadaşlarına silah doğrulttu. Ateş etmek istedi ancak bu defa silah ateş almadı. Polis ekipleri şüpheliyi etkisiz hale getirerek gözaltına aldı. Olay yerinde hayatını kaybeden Dilara Yıldız'ın cenazesi, yapılan incelemelerin sonrasında adli tıp kuruma sevk edildi.

Editör: TE Bilisim