Son günlerde şiddetli soğuk hava ve yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımın da ciddi ölçüde etkilendiği Gaziantep'te okullar tatil mi? (2022) Son dakika 21 Ocak Cuma Gaziantep'te yarın okullar tatil mi? Kar yağışı, buzlanma ve tipi günlük yaşamı olumsuz etkilerken veliler, öğrenciler ve kamu çalışanları Valilikten gelecek Gaziantep'te kar tatili açıklamasına kilitlendi. Peki, eğitim - öğretimin ilk yarısının sona erdiği karne günü kar tatili var mı? Gaziantep okullar tatil mi? (2022) Son dakika 21 Ocak Cuma Gaziantep'te yarın okullar tatil mi? Tüm bu soruların yanıtı içeriğimizde.

Gaziantep okullar tatil mi? (2022) Son dakika 21 Ocak Cuma Gaziantep'te yarın okullar tatil mi?

Gaziantep Valiliği Twitter hesabından yapılan açıklamada, yarın (21 Ocak 2022 Cuma) okulların tatil edildiği belirtildi.

Ayrıca 21 Ocak 2022 Cuma günü hamile ve engelli kamu personeli de idari izinli sayılacak.

Vali Davut Gül'ün resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda; "İlimizde beklenen aşırı buzlanma nedeniyle; İlimiz genelinde eğitim - öğretime 21 Ocak Cuma günü ara verilmiştir. Ayrıca; Engelli ve hamile kamu personeli de idari izinli sayılacaktır. İyi tatiller." denildi.

Arıca Gaziantep Valiliği de sosyal medya hesabından, "İlimizdeki kar yağışının ardından şiddetli soğuklar ve buzlanma nedeniyle okullar 21 Ocak 2022 Cuma günü (Yarın) tatil edilmiştir. Öğrencilerimiz, önümüzdeki hafta içi 1. dönem karnelerini okullarımızdan alabilirler. Okullarımız hafta içi mesai saatleri içerisinde açık olacaktır." açıklamasına yer verdi.

Editör: TE Bilisim