Meteoroloji tarafından yapılan uyarıda Karabük ve çevresinde yarın ve hafta sonu yoğun kar yağışı beklendiği bildirilirken vatandaşlar da Karabük okullar tatil mi? 2022 21 Ocak Cuma Karabük'te okullar tatil mi? sorularının cevabını merak etmeye başladı. Kar yağışının etkili olduğu Karabük'te yarın okul var mı, yok mu, tatil mi? Kentte ikamet eden kamu çalışanları ve öğrenciler Karabük Valiliği kar tatili açıklamasını merakla araştırıyor. Kar yağışı ve soğuk hava hayatı zorlaştırırken Valilikten yapılacak son dakika açıklaması merak ediliyor. Peki, son dakika Karabük okullar tatil mi? 2022 21 Ocak Cuma Karabük'te okullar tatil mi? Karabük Valiliği açıklaması yazımızda!..

Karabük okullar tatil mi? 2022 21 Ocak Cuma Karabük'te okullar tatil mi? Karabük Valiliği açıklama yaptı!

Karabük Valiliği sosyal medya aracılığıyla bugün konuya ilişkin iki ayrı açıklamada bulundu.

Saat 19:00'da yapılan açıklamada şöyle denildi;

"21 02 2022 Cuma günü itibariyle olumsuz hava şartları sebebiyle Karabük Merkez ve İlçelerinde özel eğitim okullarımız ve eğitime taşıma yoluyla erişim sağlayan öğrencilerimiz için eğitime bir gün süreyle ara verilmiştir.

Bunun dışında kalan öğrencilerimizin karneleri yarın sabah 09:00'dan itibaren okullarında hazır olacaktır.

Öğrencilerimiz yarın sabah 09:00'dan itibaren istedikleri zaman mesai saatleri içerisinde karnelerini alabileceklerdir.

21 01 2022 günü için eğitime ara verilen öğrencilerimiz ve karnesini alamayan öğrencilerimiz de sonraki günlerde istedikleri zaman kendileri ya da velileri vasıtasıyla karnelerini alabileceklerdir."

Yapılan ikinci bilgilendirmede ise 21 Ocak Cuma akşam saatlerinde sertleşecek hava koşullarının hafta sonu da etkisini sürdüreceği belirtildi.

Editör: TE Bilisim