Sanayi hamlesi ile Türk savunma sanayiinin temellerini atan, IHA alanında zirve olan Bayraktar markasına can suyu veren, 80 yılda yapılamayanı 20 yılda başararak ülkemizi dünyada saygın ve güçlü hale getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yetiştiren Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı vefatının 11. yılında rahmet ve minnetle yâd ediyoruz.

-Büyük Türkiye'nin gizli mimarı Prof. Dr. Necmettin Erbakan... Vefatının 11. yılında; minnet ve rahmetle...[Okumak için tıklayınız]

UKRAYNA TARİHİ DERS OLDU

28 ŞUBAT darbe girişimini hatırladığımız bugünlerde yine tarihi günlerden geçiyoruz. Rusya, dünyanın gözleri önünde Avrupa’nın dibindeki Ukrayna’yı işgal etti. Şehirleri bombaladı. Yüzlerce sivili, askeri katletti. ABD’nin başını çektiği Batı zihniyeti Ukrayna’yı yüz üstü bıraktı. Ukrayna sınırlarını koruyamadı ve toprak bütünlüğünü kaybetti.

KİMSEYE GÜVENEMEYİZ

BATI’nın sadece nasihat vermekle yetindiği Ukrayna’yı felakete sürükleyen Rus işgali, Türkiye’nin ne ABD’ye ne NATO’ya ne de Rusya’ya güvenmek gibi bir lüksü olamayacağını bir kez daha teyit etti. Yaşananların Türkiye için ne anlama geldiğini ise Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar özetledi: “Dünyada olup bitenler net bir şekilde gösteriyor ki; milli teknoloji ile güçlü ve bağımsız savunma sanayii uluslar için hayati önem taşıyor. Tam bağımsız, güçlü ve müreffeh Türkiye’nin tek yolu Milli Teknoloji Hamlesi’dir.”

***
28 Şubat engelleyemedi

ERBAKAN’ın aşıladığı Milli Görüş ruhu 28 Şubat’ın zincirlerini kırarken 20 yılda ülkeyi ayakları üzerine kaldırdı. Yerli ve milli savunma sanayiinde yüzde 80 yerliliğe ulaşan Türkiye, Erbakan’ın talebesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın vizyonu ve liderliğinde ‘Yeniden Büyük Türkiye’ hedefine doğru kararlılıkla yürüyor.

Devrimin gizli mimarı

YARIM asır önce, Kıbrıs Harekatı’nın hemen ardından aynı ruhla yerli ve milli savunma sanayii devrimini başlatan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı, vefatının yıl dönümünde rahmet ve minnetle anıyoruz. Erbakan Hoca, bir yandan Bayraktar markasına tavsiyeleri ve çizdiği gökyüzü ufkuyla can suyu verirken diğer yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan gibi bir liderin yetişmesine vesile olarak Türkiye’nin sessiz devrimini gerçekleştirdi.

Üç önemli gün 26, 27, 28 Şubat…

MILLI Görüş Hareketi’nin lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan, 27 Şubat 2011’de ebediyete irtihal etti. Onun yetiştirdiği Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın doğum tarihi ise kaderin bir tecellisi olarak aynı ayın bir gün öncesine yani 26 Şubat’a denk düşüyor. Halkın gönlünde yer edinen her iki isim de 28 Şubat’ın vesayet zincirleri karşısında dimdik durmasını bildi ve ülkesini kalkındırma yolunda kararlı adımlarla yürüdü ve yürümeye devam ediyor.

-

Editör: TE Bilisim