TRT 1'de izlenme rekorları kıran Gönül Dağı dizisinin sevilen mahsun kızı Asya'nın diziden çıkacağı haberleri dizi takipçilerini üzdü. İlk oyunculuk deneyimyle Gönül Dağı dizisinde izleyiciden tam not alan Buse Orcan'ın bu haftadan itibaren dizide yer almayacağı konuşuluyor. Asya'nın babası Mezarcı İlyas da geçtiğimiz haftalarda vefat ederek diziye veda etmişti. Şimdi de Asya mı diziye veda edecek sorusu gündeme geldi. Peki,Gönül Dağı Asya diziden ayrılıyor mu, neden? Gönül Dağı'nın Asya'sı Buse Orcan diziden çıkacak mı? Konuyla alakalı bilgiler yazımızda olacak.

Gönül Dağı Asya diziden ayrılıyor mu, neden? Gönül Dağı'nın Asya'sı Buse Orcan diziden çıkacak mı?

TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı'nda Asya, 36. bölümde Ramazan’ın karşısına tesadüfen çıkarak diziye dahil olmuştu.

Gönül Dağı Asya karakterinde yer alan isim, 19 yaşındaki Buse Orcan'dı.

Başakşehir Üniversitesi Lojistik Yönetimi Bölümü 1. Sınıf öğrencisi olan Buse Orcan, Best Model Of Turkey 2018 Türkiye 2.'si olurken 2019 yılında da derece almıştır.

Buse Orcan'ın boyu 1,77 cm'dir.

Diziden ayrılıyor mu?

Artık Asuman ile kavuşamayacağını anlayan Ramazan, Asya ile evlenme kararı almıştır. Münir Başkan'ın izin verdiğini duysa da sözünden geri dönmeyeceğini söyleyerek Asya ile nişanlanır.

Gönül Dağı 55. bölümünün fragmanında Asya ve Ramazan'ın evlendiği görüntüler yer alırken, Asuman ile Ramazan arasındaki büyük aşkın daha net farkına varan Asya, daha fazla uğraşmayı anlamsız bularak aradan çekilmeye karar veriyor.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Buse Orcan, diziye veda edecek.. Yani Asya karakteri artık Gönül Dağı'nda yer almayacak..

Nedeni ise tamamen senaryo gereği. Gönül Dağı dizisinde Asya karakterinin ayrılışı olumsuz bir nedene bağlı değil. Asıman ve Ramazan'ı ayırmak istemeyen Asya hayatlarından çekilme kararı alıyor.

Editör: TE Bilisim