Erdal Beşikçioğlu'nun " Hakim Ömer Arif Derman", Fatih Berk Şahin'in de "Ozan Derman" adıyla "baba-oğul"u canlandırdıkları Hakim dizisinde Yurdaer Okur, Hasibe Eren, Uğur Yücel, Ebru Özkan gibi usta isimler de yer alıyor. Yeni bölümüyle 11 Nisan'da yayınlanan Hakim canlı yayının ardından seyirciler " ATV Hakim son bölüm izle tek parça HD! Hakim dizisi son bölüm izle full! Hakim 2. bölüm izle kesintisiz!" araştırmaları yoğunlaşıyor. Yeni bölümde Ozan'ın babasından gizli bir şekilde ölümüne sebep olduğu gencin mezarını ziyaret etmesi işleri karıştırıyor. Hakim son bölümde neler olduğunu, olayların nasıl seyrettiğini hemen öğrenmek için "ATV Hakim son bölüm izle tek parça HD! Hakim dizisi son bölüm izle full! Hakim 2. bölüm izle kesintisiz!" bilgisi yazımızda yer almakta!

ATV Hakim son bölüm izle tek parça HD! Hakim dizisi son bölüm izle full! Hakim 2. bölüm izle kesintisiz!

Hakim dizisi yeni bölümü 11 Nisan'da yayınlandı. ATV'den Hakim 2. (son) bölümü full tek parça izlemek için BURAYA tıklayınız.

Hakim dizisinin son bölümünde neler oldu? İşte özeti!..

"Konu kapandı oğlum; artık hiç kimse sana zarar veremez!"

Hakim 2. bölümde; Ozan'ın talihsiz kazada kullanmakta olduğu arabanın yakalanmasıyla beraber bazı gerçekler artık su yüzüne çıkar. Arabayı hurdacıya götüren genç gözaltına alınırken Ömer Arif ise iyice köşeye sıkışır. Yasemin'den yardım ricasında bulunan Ömer Arif için işler zaman geçtikçe zorlaşmaktadır.

Ömer Arif yaşanan kazanın izlerini silmeye çalışırken, Ozan ise kendi başına hareket etmektedir.

Hakim yeni bölümde Ozan, babasının bilgisi dışında, ölümüne sebep olduğu gencin mezarına gider. Mezarda karşılaştığı kişi ise Ozan'ın hayatını değiştirecektir...

Azem ise yakalanan genç çocuğun arkasında kim olduğunu öğrenmek için harekete geçmiştir. Kendi yöntemleriyle olayı soruşturan Azem, şok edici bir gerçeğin farkına varır… Bu gerçek herkes için sonun başlangıcı olacaktır...

ATV'nin yeni dizi Hakim her pazartesi ekranlarda olacak!

Editör: TE Bilisim