ATV'nin perşembe akşamları ilgiyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölümünde Fikret'in ağır yaralandığı haberi, Hakan'ın havaalanından geri çevirir. Hakan, Fikret için ihtiyaçları olan doktoru bulup getireceğini söyler. Dizinin yeni bölüm gelişmelerini canlı yayında sıcağı sıcağına seyretmek için gerekli olan Bir Zamanlar Çukurova canlı izle, BZÇ 132. bölüm canlı izle, ATV ile Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm izleme bilgisi haberde!..

Bir Zamanlar Çukurova canlı izle! BZÇ 132. bölüm canlı izle! ATV ile Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm izle!

Bir Zamanlar Çukurova Özet: 132. Bölüm

Yeni bölümde Çukurova'yı terk etmeye hazırlanan Hakan, tam havaalanına gelmişken tesadüfen Fikret'in ağır yaralandığını öğrenerek geri döner.

Çarpmanın etkisiyle beyin kanaması geçiren Fikret'in ameliyatının mevcut şartlarda yapılmasının mümkün olmadığı anlaşılınca Hakan, bu ameliyatı yapabilecek tek doktoru bulup getireceğini söyler.

Abdülkadir'in ağır yaralı olmasından endişelenen Betül, Çolak'la evlenmeyi kabul eder ancak Çolak'ı zehirlemeye kalkıp yakalanınca hayatı tehlikeye girer.

Aradığı doktorun uygun olmadığını öğrenen Hakan, Züleyha'nın güvenini yeniden kazanmasını sağlayacak sürpriz bir hamle yapar.

Editör: TE Bilisim