• USD 32,22
  • EUR 35,15
  • ALTIN 2.472,07
  • BİST100 10.159
  • BTC 66.000

Aden Körfezi Haberleri

Aden Körfezi haberleri ve güncel Aden Körfezi gelişmeleri, Aden Körfezi ile ilgili tüm video, Aden Körfezi fotoğrafları ve Aden Körfezi haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Dünya

ABD, Yemen'deki Husilerin kontrol ettiği bölgeden, Aden Körfezi'nden geçiş yapan gemileri hedef alan balistik füze ateşlendiğini bildirdi.

Dünya

Aden Körfezi'nde bir geminin yakınına füze isabet ettiği aktarılırken gemide herhangi bir hasarın veya mürettebatta yaralanmanın olmadığını belirtti.

Dünya

Yemen’deki İran destekli Husiler son 72 saatte Aden Körfezi ve Kızıldeniz'de dördü gemilere olmak üzere altı saldırı düzenlediklerini açıkladı.

Dünya

Fransız ordusu, Aden Körfezi'ndeki bir Avrupa deniz misyonuna doğru ilerleyen dört savaş uçağını imha etti.

Dünya

Yemen'deki İran destekli Husiler, Aden Körfezi'nde bir Amerikan gemisini çok sayıda füzeyle hedef aldıklarını ve gemide yangın çıktığını duyurdu.

Dünya

Yemen'deki İran destekli Husiler, Aden Körfezi'nde bir Amerikan petrol tankerini ve Kızıldeniz'de bir dizi Amerikan savaş gemisini hedef aldıklarını duyurdu.

Dünya

Fransa Savunma Bakanlığı, Kızıldeniz ve Aden Körfezi'nde Yemen'e ait 2 dronu vurdu. Fransa yaptığı açıklamada, "Bu eylemler, Süveyş Kanalı'ndan Hürmüz...

Dünya

Yemen’deki İran destekli Husilerin ticari gemilere yönelik saldırıları devam ederken, bir şirket daha Kızıldeniz üzerinden yaptığı sevkiyatları askıya aldı.

Dünya

Yemen’deki Husiler, Aden Körfezi’nde ABD’ye ait Ocean Jazz adlı askeri yük gemisine saldırı düzenledi.

Gündem

TBMM Genel Kuruluna sunulan, TSK deniz unsurlarının Aden Körfezi, Somali karasuları ve Arap Denizi'ndeki görev süresinin bir yıl uzatılmasına ilişkin...