• USD 32,45
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.439,70
  • BİST100 9.916
  • BTC 63.719

Arnavutluk Haberleri

Arnavutluk haberleri ve güncel Arnavutluk gelişmeleri, Arnavutluk ile ilgili tüm video, Arnavutluk fotoğrafları ve Arnavutluk haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Spor

Sivasspor’un golcü futbolcusu Rey Manaj, Arnavutluk Milli Takımı'nın Şili ve İsveç ile oynayacağı maçların aday kadrosuna davet edildi.

Gündem

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Bayraktar TB2 SİHA'ların Arnavutluk ordusunun envanterine girdiğini belirterek, "Bayraktar TB2'ler bugün Arnavutluk semalarında ilk uçuşlarını...

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye ziyarette bulunan Arnavutluk Başbakanı Edi Rama'yı resmi törenle karşıladı.

Gündem

İletişim Başkanlığı sosyal medya hesabından, Arnavutluk Cumhuriyeti Başbakanı Edi Rama'nın yarın Türkiye'ye geleceğini duyurdu.

Dünya

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, 14-17 Şubat tarihleri arasında Almanya ve Arnavutluk’u ziyaret edecek. Blinken, Münih Güvenlik Konferansı’na katılacak.

Genel
Dünya

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Arnavutluk'un başkenti Tiran'da, inşaatı süren Namazgah Camii'ni ziyaret etti. Fidan, daha sonra iş insanlarıyla bir araya...

Siyaset

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 28-31 Ocak 2024 tarihlerinde Arnavutluk, Bulgaristan ve Romanya’ya resmi ziyaretlerde bulunacak.

Siyaset

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 28-31 Ocak'ta Arnavutluk, Bulgaristan ve Romanya'ya resmi ziyarette bulunacak.

Dünya

Arnavutluk Başbakanı Edi Rama, Bayraktar TB2 SİHA'ların çok yakın bir zamanda Arnavutluk Silahlı Kuvvetlerine dahil edileceğini açıkladı.

Dünya

Arnavutluk Meclisi ülkenin 2024 bütçesini onaylarken, muhalefet milletvekilleri oturumda görüşmeleri sis bombası atarak engelledi.

Spor

Avrupa Şampiyonası'na katılması daha önce kesinleşen Arnavutluk, evinde Faroe Adaları ile golsüz berabere kaldı.