• USD 32,45
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.439,70
  • BİST100 9.916
  • BTC 62.990

Aşı Haberleri

Aşı haberleri ve güncel Aşı gelişmeleri, Aşı ile ilgili tüm video, Aşı fotoğrafları ve Aşı haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Sağlık

Cilt kanserinin en ölümcül türü olan melanomaya karşı dünyanın ilk "kişiselleştirilmiş" mRNA aşısının denemesi İngiltere'de yapılıyor.

Sağlık

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ''2028'den itibaren bağışıklama programındaki aşıların yüzde 86'sının ülkemizde üretilmesi sağlanacak.'' açıklamasında bulundu.

Sağlık

İngiliz bilim insanları akciğer kanserine karşı dünyanın ilk aşısını geliştiriyorlar.

Dünya

Almanya’da 62 yaşındaki bir kişinin 217 kez kovid aşısı olduğu belirtildi. Araştırmacılar, irtibata geçti ve kendisine testler yapıldı.

Dünya

ABD'nin Florida eyaletindeki Palm Beach County'de aile dostunun "kuruntulu bir komplo teorisyeni" diye tanımladığı kişi, geçen hafta babasını döverek öldürmekle...

Sağlık

Bağırsak kanseri tedavisinde "çığır açacak" yeni bir aşı denenmeye başladı.

Sağlık

Uzmanlar, 6 aydan büyük herkesin her yıl grip aşısı olmasını öneriyor. Peki grip aşısı yaptırmanın bir süre sınırı var mı?

Dünya

Zambiya'da 400'e yakın kişinin hayatını kaybettiği kolera salgınına karşı aşı kampanyası başlatıldığı öğrenildi.

Sağlık

Kış sezonu yaklaşırken, Kovid-19 ve grip aşılarını yaptırmayanlar bu iki aşının aynı anda yaptırmanın sakıncalı olup olmadığını araştırmaya başladı. Peki,...

Sağlık

Kızamık ölümleri 2021’den 2022’ye %40’ın üzerinde artış gösterdi. Bu artışın, son birkaç yılda görülen düşük aşılama oranından kaynaklandığı düşünülüyor.

Dünya

Batı Afrika ülkelerinden Nijerya'nın Anambra eyaletinde çocuk felcine (polio) karşı başlatılan kampanyada 2,3 milyon bebek ve çocuk aşılandı.