• USD 32,45
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.439,70
  • BİST100 9.916
  • BTC 62.979

Bebek Haberleri

Bebek haberleri ve güncel Bebek gelişmeleri, Bebek ile ilgili tüm video, Bebek fotoğrafları ve Bebek haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Gündem

İstanbul ve Tekirdağ'da düzenlenen operasyonda, bebekleri özel hastanelerin yenidoğan servislerine naklederek ve burada usulsüzlükler yaparak haksız kazanç sağladığı öne sürülen...

Televizyon

Oyuncu Gonca Vuslateri, kızı Asya'yı dünyaya getirdi.

Dünya

İsrail'in Gazze'nin güneyine düzenlediği hava saldırısının ardından ölmek üzere olan annesinin karnından kurtarılan bir bebek hayatını kaybetti.

Gündem

Karabük'te 7 aylık bebeğini yola bırakan anne ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Güncel

Adana’da elektrikli bisikletten düşüp otobüsün altında can veren 9 aylık hamile kadın ölürken, bebeği sezaryen ile alınarak hayata tutundu.

Güncel

Konya'nın Kulu ilçesinde evde annesi tarafından hareketsiz halde bulunan 8 günlük bebek hayatını kaybederken, tahkikat başlatıldı.

Güncel

Adana'da elektrikli bisikletten düşen 9 aylık hamile kadın otobüsün altında kalarak hayatını kaybetti. Doktorların ameliyatla aldığı bebek yaşama tutundu.

Gündem

Bir TikTok kullanıcısı yenidoğan bebeğin paraya sarıldığı anları paylaşılınca eleştiri yağmuruna tutuldu.

Güncel

Aksaray'da yeni doğmuş bir bebek kundağa sarılı halde cami avlusuna bırakılırken, vatandaşlarca bulunan bebek sağlık ekiplerince koruma altına alındı.

Dünya

Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel, İsrail'in Beyt Hanun (Erez) Sınır Kapısı'nı geçici olarak yeniden açacağını ve yardımların Aşdod...

Yaşam

Bebekler bir kılavuzla birlikte gelmezler ama onları nasıl yetiştireceklerine dair pek çok tavsiyeyle birlikte gelirler.

Güncel

Sakarya'da babaannesinin üçüncü katta bulunan evinin balkonundan yere düşen 3 yaşındaki çocuk kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi