• USD 32,21
  • EUR 35,05
  • ALTIN 2.526,50
  • BİST100 10.735
  • BTC 66.850

Cedric Bakambu Haberleri

Cedric Bakambu haberleri ve güncel Cedric Bakambu gelişmeleri, Cedric Bakambu ile ilgili tüm video, Cedric Bakambu fotoğrafları ve Cedric Bakambu haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Spor

Son dakika Galatasaray haberleri... Sarı-kırmızılı takımdan Real Betis'e transfer olan Cedric Bakambu, taraftarlara veda etti.

Spor

Son dakika Galatasaray haberleri... Sarı-kırmızılı takımın Real Betis'e sattığı Cedric Bakambu'nun maliyeti hakkında İspanyol ekibinden flaş bir açıklama geldi.

Spor

Son dakika Galatasaray haberleri... Sarı-kırmızılı takım Cedric Bakambu'yu Real Betis'e sattığını resmen açıkladı.

Spor

Galatasaray'ın yedek golcüsü Cedric Bakambu, İspanya La Liga ekiplerinden Real Betis'e transfer oldu.

Spor

Beşiktaş forması giyen Arthur Masuaku ve Galatasaray'ın forveti Cedric Bakambu, Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nin Afrika Uluslar Kupası kadrosuna davet edildi.

Spor

Galatasaray'ın deplasmandaki Siltaş Yapı Pendikspor galibiyetinde ilk golü atan Cedric Bakambu çok mutlu olduğunu söyledi. ​​​​​​​

Spor

Hücum hattını güçlendirmek isteyen RAMS Başakşehir, Galatasaray forması giyen Cedric Bakambu’yu gündemine aldı.

Spor

Son dakika Galatasaray haberleri... Galatasaray'ın forveti Cedric Bakambu, ülkesinde Uluslararası Profesyonel Futbolcular Dernekleri Federasyonu 2023 ödülünü aldı.

Spor

Bayern Münih deplasmanında oyuna sonradan girerek 90+3'te Galatasaray'ın tek golünü atan Cedric Bakambu, maçın ardından açıklamalarda bulundu.