• USD 32,45
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.439,70
  • BİST100 9.916
  • BTC 63.175

Diplomat Haberleri

Diplomat haberleri ve güncel Diplomat gelişmeleri, Diplomat ile ilgili tüm video, Diplomat fotoğrafları ve Diplomat haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Dünya

Rusya Dışişleri Bakanlığı, mütekabiliyet ilkesi gereği bir Estonyalı diplomatın sınır dışı edilmesine karar verildiğini açıkladı.

Dünya

Kolombiya, Arjantin Devlet Başkanı Javier Milei'nin Cumhurbaşkanı Gustavo Petro ile ilgili "katil terörist" sözlerinin ardından ülkedeki tüm Arjantinli diplomatların sınır...

Dünya

Slovenya, Rusya'nın Lübliyana Büyükelçiliğinde görevli bir Rus diplomatı sınır dışı etme kararı aldığını duyurdu.

Dünya

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, son yıllarda NATO ülkelerinden 1000'i aşkın Rus diplomatın sınır dışı edildiğini söyledi.

Dünya

Yıllarca ABD için üst düzey görevlerde çalışan ve büyükelçilik de yapan Victor Manuel Rocha, mahkemede Küba'nın casusu olduğunu itiraf etti.

Dünya

Suudi Arabistan hükümeti sadece yabancı diplomatlara hizmet vermesi amacıyla alkollü içecek satan mekan açacaklarını duyurdu.

Dünya

İran Dışişleri Bakanlığının üst düzey Pakistanlı diplomatı Tahran'a çağırdığı belirtildi.

Dünya

Sudan, Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) ülkede görevli 15 diplomatından 48 saat içinde ülkeyi terk etmelerini istedi.