• USD 32,45
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.439,70
  • BİST100 9.916
  • BTC 62.973

Elektronik sigara Haberleri

Elektronik sigara haberleri ve güncel Elektronik sigara gelişmeleri, Elektronik sigara ile ilgili tüm video, Elektronik sigara fotoğrafları ve Elektronik sigara haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Sağlık

Elektronik sigara, tütünü bırakmak isteyenler tarafından ya da tütünden daha az zararlı olduğunu düşünenler tarafından tercih ediliyor. Fakat akciğerler için...

Dünya

Bir araştırmaya göre, sosyal medyada çok fazla zaman geçirmek gençlerin sigaraya veya elektronik sigaraya başlama ihtimalini artırıyor.

Dünya

ABD'nin Wisconsin eyaletindeki 20 yaşındaki Karlee Ozkurt'u elektronik sigara bağımlılığı az kalsın öldürüyordu. Bağımlılığı yüzünden ciğerleri söndü.

Sağlık

Prof. Dr. Tamer Altınok, tütün endüstrisinin sosyal medyadaki tanınmış kadın simalar üzerinden elektronik sigaraya insanları teşvik ettiğini söyledi.

Dünya

Yeni Zelanda hükümeti, "gençler arasında kullanımı endişe verici düzeye çıkan" tek kullanımlık elektronik sigaranın yasaklanacağını duyurdu.

Sağlık

Tütütn kullanmamak için elektronik sigara seçeneğini deneyenler bir süre sonra elektronik sigaraya bağımlı hale gelebiliyor. Peki elektronik sigarayı bıraktığınızda vücudunuzda...

Dünya

İngiltere hükümetinin tütün ve elektronik sigara ürünlerine karşı başlattığı mücadele kapsamında, tüm elektronik sigara satışlarında çeşitli kısıtlamaların uygulanmasına karar verildi.

Dünya

Avustralya’nın tek kullanımlık elektronik sigaraların reklamını, tedarikini ve üretilmesini yasaklayan bir yasa üzerine çalıştığı bildirildi.