• USD 32,45
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.439,70
  • BİST100 9.916
  • BTC 63.150

Haiti Haberleri

Haiti haberleri ve güncel Haiti gelişmeleri, Haiti ile ilgili tüm video, Haiti fotoğrafları ve Haiti haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Dünya

Haiti'nin resmi devlet gazetesinde yayınlanan bir karara göre, haftalarca süren belirsizlikten sonra Haiti'nin bir sonraki liderliğini seçmekten sorumlu bir geçiş...

Dünya

Çetelerin başkent sokaklarını ele geçirdiği Haiti'de tansiyon düşmezken, silahlı çeteler ise bu defa merkez bankasına saldırdı.

Dünya

Haiti’deki kaos büyürken, Başbakan Ariel Henry istifasını duyurdu. İşte son günlerde tüm dünyayı meşgul eden bu ülkeyle ilgili bilinmesi gerekenler…

Dünya

Haiti'de çetelerin yol açtığı şiddet olayları ve yoğun protestolar üzerine Başbakan Ariel Henry, görevinden istifa etti.

Dünya

Haiti hızla anarşiye doğru gidiyor. Ülkede çeteler kontrolü ele geçirmeye başlarken, kanunsuzluk ve düzensizlik de ülkeyi çökmeye götürüyor.

Dünya

Haiti'de hapishaneden kaçan mahkumların yakalanması için 4 Mart'ta ilan edilen 72 saatlik olağanüstü halin (OHAL) süresi 1 ay uzatıldı.

Dünya

Haiti'de, yaklaşık 4 bin mahkumun firar ettiği ve 12 mahkumun hayatını kaybettiği cezaevi baskınlarını düzenleyen çetelerden birinin elebaşı, Başbakan Ariel...

Dünya

Haiti'de çetelerin hapishaneye silahlı saldırısı sonucu 3 bin 600 mahkum firar etti, 12 mahkum hayatını kaybetti.

Dünya

Silahlı çeteler Haiti'nin başkenti Port-au-Prince'teki ana hapishaneye baskın düzenleyerek çok sayıda mahkumu serbest bıraktı.

Dünya

Yüzlerce mahkum, cumartesi günü çıkan çatışmanın ardından Haiti'nin başkentindeki Port-au-Prince'teki Ulusal Cezaevi'nden kaçtı.

Dünya

Haiti'de bir minibüse düzenlenen silahlı saldırıda 10 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı.

Dünya

Haiti’nin güneyindeki Seguin kasabasında aynı aileden 16 kişi evde ölü bulundu. Aile üyelerinin zehirlenmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.