• USD 32,45
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.439,70
  • BİST100 9.916
  • BTC 62.900

Hollanda Haberleri

Hollanda haberleri ve güncel Hollanda gelişmeleri, Hollanda ile ilgili tüm video, Hollanda fotoğrafları ve Hollanda haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Gündem

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hollanda'nın Lahey kentinde Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile görüştü.

Gündem

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Wittenburg Konferansı'nın 10'uncu Toplantısı kapsamında 19 Nisan'da Hollanda'ya gidecek.

Dünya

Hollanda'da geçici hükümetin Başbakanı Mark Rutte, Türkiye ile iyi ilişkilerin Avrupa Birliği ve Hollanda için önemli olduğunu ifade etti.

Dünya

Amsterdam yerel yönetimi, kitle turizmiyle mücadele kapsamında artık yeni otel binalarının inşasına izin vermeyeceğini söyledi.

Dünya

Hollanda hükümeti, İran’ın İsrail’e yönelik hava saldırıları nedeniyle vatandaşlarına, "İsrail'e seyahat etmeyin" uyarısında bulundu. Ülkede İsrail'in tüm bölgelerine seyahat tavsiyesinin...

Bilim, teknoloji

Ortalama her 250 gebelikten biri tek yumurta ikizlerinin doğumuyla sonuçlanıyor. Ancak ikizlerin oluşum süreci çok nadir dünyaya gelmeleri ve insan...

Dünya

Hollanda hükümeti, İsrail ile İran arasında tırmanan gerilim nedeniyle vatandaşlarına, "İsrail'e acil olan seyahatleri erteleyin" tavsiyesinde bulundu.

Spor

Hollanda Eredivisie ekiplerinden Heerenven, Robin van Persie'yi teknik direktör Kees van Wonderen'in yerine takımın başına getirmek istiyor.

Dünya

Hollanda Diyanet Vakfına (HDV) bağlı Ulu Cami Vakfı yöneticileri, 1500 kişilik sokak iftarı düzenledi.

Dünya

İsveçli iklim aktivisti Greta Thunberg, Hollanda’da bir eyleme katıldı. Polis ekiplerinin müdahale ettiği eylemde Thunberg de yaka paça gözaltına alındı.

Dünya

İslam ve göçmen karşıtı Hollandalı aşırı siyasetçi Geert Wilders, Türkiye’de yapılan yerel seçimlere yönelik hadsiz bir açıklama yaptı.

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.