• USD 32,45
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.439,70
  • BİST100 9.916
  • BTC 62.990

İsveç Haberleri

İsveç haberleri ve güncel İsveç gelişmeleri, İsveç ile ilgili tüm video, İsveç fotoğrafları ve İsveç haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Dünya

İsveç Parlamentosu Savunma Komitesi, yayımladığı raporda, ülkenin yıllık savunma harcamalarının ve silah altındaki asker sayısının artırılması konusunda tavsiyede bulundu.

Dünya

İsveç Başbakanı Ulf Kristersson, bugün ülkesinin NATO'ya entegrasyonunu tamamladığını ve gelecek yılın başında Letonya'daki NATO taburuna askeri birlik göndereceklerini duyurdu.

Dünya

İsveç'te skandal bir yasa yürürlüğe girecek. İsveç hükümeti cinsiyet değiştirme yaşını 18'den 16'ya düşürme kararı aldı.

Dünya

İsveç Dışişleri Bakanı Tobias Billström, İran'ın İsrail'e yönelik "koordineli" saldırılarını kınadığını bildirdi.

Dünya

İsrail'in 11 Mayıs'ta yapılacak Eurovision Şarkı Yarışması'na katılımı, organizasyona ev sahipliği yapan İsveç'in Malmö kentinde protesto edildi.

Dünya

Norveç'te iltica talebi kabul edilmeyen ve 2 hafta hapis yatan Kur'an-ı Kerim yakma provokatörü Salwan Momika, İsveç polisine teslim edildi.

Dünya

İsveç Ayrımcılık Ombudsmanı Lars Arrhenius, ülkede başörtülü olduğu için işten çıkarılan kadına tazminat ödeneceğini duyurdu. Maruz kaldığı ayrımcılık ve ihlal...

Dünya

İsveç'te Kur'an-ı Kerim yakma provokasyonları ile bilinen Iraklı Salwan Momika, iltica talebinde bulunduğu Norveç'te tutuklandı ve sınır dışı edilecek.

Dünya

İsveç'te Kur'an-ı Kerim'i yakma eylemleriyle tepki toplayan İslam düşmanı Salwan Momika'nın, Norveç’te ölü bulunduğu iddia edildi. Salwan Momika öldü mü?...

Dünya

İsveç'te Kur'an-ı Kerim'i yakan provokatör Salwan Momika sınır dışı edildi. Momika Norveç'e iltica başvurusunda bulunacak.

Dünya

NATO'nun 32'nci üyesi ilan edilen İsveç'in bayrağı bugün Brüksel'deki NATO karargahında göndere çekildi.

Dünya

İsveç'te yaklaşık 800 bin Müslüman'ı aynı çatı altında buluşturan İsveç İslam Federasyonunun başkanlığına yeniden Türk asıllı Tahir Akan seçildi.