• USD 32,99
  • EUR 35,82
  • ALTIN 2.529,53
  • BİST100 10.891
  • BTC 67.599

Kanada Haberleri

Kanada haberleri ve güncel Kanada gelişmeleri, Kanada ile ilgili tüm video, Kanada fotoğrafları ve Kanada haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Dünya

Avustralya, Kanada ve Yeni Zelanda, İsrail'in 7 Ekim 2023'ten bu yana saldırıları altındaki Gazze Şeridi'nde "acil ateşkese" varılması çağrısı yaptı.

Çevre

İtfaiyeciler mümkün olduğunca çok sayıda binayı kurtarmaya çalışırken, hızla büyüyen devasa orman yangını tarihi Jasper kasabasının yarısını yok etti.

Dünya

Kanada'nın Alberta eyaletindeki milli parkta yayılan orman yangını, Jasper kasabasına ulaştı. Alevler yerleşim birimlerini tehdit etmeye devam ediyor.

Dünya

Kanada'nın batısındaki Alberta ve Britanya Kolumbiyası eyaletleri, yangınlarla mücadele ediyor.

Bilim

Bilim dünyası heyecan verici bir keşifle çalkalanıyor. Kanada ve Grönland arasında binlerce yıldır gizlenen bir mikro kıta tespit edildi.

Dünya

Kanada'nın kuzeydoğusunda çıkan orman yangınları nedeniyle yaklaşık 9 bin kişi tahliye edildi.

Dünya

Kanada'daki McGill Üniversitesinde öğrencilerin Filistin'e desteklerini göstermek amacıyla okul yerleşkesine kurdukları çadırlar kaldırıldı.

Spor

Son Dünya Kupası şampiyonu Arjantin, Copa America yarı finalinde Kanada’yı 2-0 yenerek üst üste ikinci kez finale çıktı. Bu karşılaşmada...

Dünya

Kanada'daki Toronto Üniversitesinde mayıs başından beri protestolarına devam eden Filistin destekçileri, "polis şiddetinden kaçınmak" için kampüste kurdukları çadırları kaldırdı.

Dünya

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Korgeneral Jennie Carignan'ı Genelkurmay Başkanı olarak atadı. Ülkede ilk defa bir kadın, Genelkurmay Başkanı oldu.

Dünya

Kanada'nın Ontario eyaletindeki bir mahkeme, Toronto Üniversitesi kampüsünde yer alan Filistin destekçisi göstericilerden yerel saatle 18.00'e kadar kampüse kurdukları çadırları...

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yapılan atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Türkiye'nin yeni Ottawa Büyükelçisi Can Dizdar oldu.