• USD 32,45
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.439,70
  • BİST100 9.916
  • BTC 62.810

Küba Haberleri

Küba haberleri ve güncel Küba gelişmeleri, Küba ile ilgili tüm video, Küba fotoğrafları ve Küba haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Dünya

Küba, ülkede gıda sıkıntısı ve elektrik kesintileri nedeniyle düzenlenen gösterilerle ilgili hükümeti eleştiren ABD'nin Havana Büyükelçiliğine protesto notası verdi.

Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanlığı Türkiye ve Küba arasında gelir üzerinden alınan vergilerde çifte vergilendirmeyi önleme ve vergi kaçakçılığı ile vergiden...

Siyaset

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan başkent  Ankara’da Küba Başbakan Yardımcısı Ricardo Cabrisas Ruíz'le görüştü.

Dünya

Küba Devlet Başkanı Miguel Diaz Canel, İsrail'in Refah kentine yönelik düzenlediği saldırıya ilişkin, "Soykırımcı İsrail, 1 milyondan fazla Filistinlinin sığındığı...

Dünya

Küba Devlet Başkanı Miguel Diaz Canel, İsrail'in Gazze'de devam eden saldırılarına ilişkin, "Dünyanın soykırıma karşı harekete geçmesi acildir." ifadesini kullandı.

Dünya

Küba Devlet Başkanı Miguel Diaz Canel, Gazze'de saldırılarını sürdüren İsrail'e tepki gösterdi. Canel, "barbarlığın sonu gelmeli artık" dedi.

Dünya

Küba devlet medyası, cumartesi günü ABD'nin Florida eyaletinden jet-ski'yle ülkeye gelen bir kişinin terör saldırısı girişiminin engellendiğini duyurdu.

Dünya

Latin Amerika ülkeleri, İsrail'in Cibaliya Mülteci Kampı'na düzenlediği bombalı saldırıları kınadı.

Dünya

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda yapılan oylamada, ABD'nin Küba'ya yönelik ambargosunu sonlandırması talep edilen karar 2'ye karşı 187 oyla kabul edildi.