• USD 32,45
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.439,70
  • BİST100 9.916
  • BTC 63.449

MİT Haberleri

MİT haberleri ve güncel MİT gelişmeleri, MİT ile ilgili tüm video, MİT fotoğrafları ve MİT haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Gündem

MİT ve İstanbul Emniyet Genel Müdürlüğü operasyonuyla yakalanan PKK/KCK'nin sözde sorumlularından Saim Çakmak tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gündem

Milli İstihbarat Teşkilatı, çocuklardan teşkilata gelen mektupları yayımladı. İşte o mektuplardan bazıları...

Gündem

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şube, DHKP-C sorumlularından Fehmi Oral Meşe'yi yakaladı.

Gündem

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklardan "güvenlik", "istihbarat" ve "gizli ajan" kelimelerini resimle...

Gündem

MİT'in terör örgütü PKK/KCK-PYD/YPG sözde sorumlularından İpek Demir'i Suriye'de yakalayarak Türkiye'ye getirildiği öğrenildi.

Gündem

MİT'in nokta atışı operasyonuyla PKK/YPG-YPG'nin sözde sorumlusu Atalay'ın etkisiz hale getirildiği açıklandı...

Gündem

MİT'in Kamışlı'da gerçekleştirdiği operasyonda PKK/YPG sözde sorumlularından Halil Tekin'i etkisiz hale getirdiği bilgi verildi.

Gündem

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Kandil'de gerçekleştirmiş olduğu nokta operasyon ile PKK İran gençlik sözde sorumlusunu etkisiz hale getirdi...

Gündem

Türkiye destekli Suriye Milli Ordusu, PKK/KCK-PYD/YPG’li Rızgar Amed kod Mehmet Kılıç'ı Zeytin Dalı Harekat Alanı'na sızmaya çalışırken yakaladı.

Gündem

Milli İstihbarat Teşkilatı, dün Süleymaniye'de etkisiz hale getirilen PKK/KCK'nın sözde sorumlularından Rojda Bilen'e yönelik operasyonun görüntülerini paylaştı.

Gündem

MİT, terör örgütü PKK/KCK'nın sözde sorumlularından Rojda Bilen'i, Irak'ın Süleymaniye kentinde etkisiz hale getirdi

Gündem

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve MİT Başkanı İbrahim Kalın bugün terörle mücadelede iş birliği görüşmeleri...