• USD 32,45
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.439,70
  • BİST100 9.916
  • BTC 64.200

Program Haberleri

Program haberleri ve güncel Program gelişmeleri, Program ile ilgili tüm video, Program fotoğrafları ve Program haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Gündem

Anayasa Mahkemesi 62'nci yaşını kutluyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara'da Anayasa Mahkemesi'nin kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen törene katılacak.

Spor

1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig'de oynanacak olan play-off programları belli oldu.

Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Önümüzdeki dönemde atacağımız adımlarla güçlendireceğimiz programımızı sabırla, azimle ve kararlılıkla uygulamaya devam edeceğiz" dedi.

Ekonomi

Uluslararası Para Fonu (IMF) Avrupa Departmanı Direktörü Alfred Kammer, Türkiye'de uygulanan reform programını desteklediklerini belirterek, "Türkiye'yi desteklemeye yönelik herhangi bir...

Ramazan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ve siyasi parti genel başkanlarının bayram programları belli oldu.

Spor

Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Fenerbahçe Parolapara ile Halkbank'ın karşı karşıya geleceği play-off final etabının maç programı belli oldu.

Spor

Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi'nde Fenerbahçe Opet ile Eczacıbaşı Dynavit'in karşı karşıya geleceği play-off final etabının programı belli oldu.

Spor

TFF'nin YouTube kanalı üzerinden yayınlayacağı TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig maçlarının programı belli oldu.

Spor

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final Turu ilk maçlarının programı belli oldu.

Spor

Süper Lig’in 33. haftasında oynanacak mücadelelerin programı açıklandı.

Gündem

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 2016'da başlatılan Yaşlı Destek Programı kapsamında yaşlıların temel bakımlarını evlerinde yaptıklarını belirterek,...

Spor

Süper Lig'de 31. haftanın programı belli olurken, 31 Mart'ta yapılacak seçimden dolayı 31. haftanın hafta içinde oynanacağı açıklandı.