• USD 32,45
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.439,70
  • BİST100 9.916
  • BTC 62.995

Şehit Haberleri

Şehit haberleri ve güncel Şehit gelişmeleri, Şehit ile ilgili tüm video, Şehit fotoğrafları ve Şehit haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Güncel

İstanbul'un Ümraniye ilçesinde yaşanan olayda motosikletli trafik polisi Emrah Büke, görevi başındayken geçirdiği trafik kazası sonucu şehit oldu.

Gündem

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla şehit ve gazi çocukları ile buluştu.

Gündem

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, şehit Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan'ın Niğde'deki baba ocağının tadilatını gerçekleştirecek.

Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Pençe Kilit Harekatı Bölgesi’nde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Cem Ahmet Kaya’nın, ailesine bayram ziyareti gerçekleştirdi.

Genel
Güncel

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerce açılan taciz ateşi sonucunda Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan'ın şehit olduğunu açıkladı.

Dünya

Irak’ın Süleymaniye şehri yakınındaki Kifri ilçesinde, henüz doğrulanmamış bilgiye göre PKK ve Peşmergenin ortak drone saldırısıyla şehit edilen Türkmen lider...

Gündem

Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın İstanbul Adalet Sarayı'ndaki odasında terör örgütü DHKP-C üyelerince şehit edilişinin üzerinden 9 yıl geçti.

Gündem

Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz, vefatının 9. yılında Eyüpsultan Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı.

Gündem

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Bahar Kalkanı Harekat bölgesinde araç kazasında yaralanan Tankçı Sözleşmeli Er Abdulkadir Akıncı'nın kaldırıldığı hastanede şehit olduğunu...

Gündem

İstanbul'da, görevdeyken kullandığı motosikletle kaza yaparak şehit olan polis memuru Furkan Bor'un Bingöl'deki ailesinin evinde yas var. Bingöl Valisi Ahmet...

Gündem

İstanbul'un Şişli ilçesinde bir polis memuru meydana gelen kazada şehit oldu. Kaza anı ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.