• USD 32,45
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.439,70
  • BİST100 9.916
  • BTC 63.445

Sisi Haberleri

Sisi haberleri ve güncel Sisi gelişmeleri, Sisi ile ilgili tüm video, Sisi fotoğrafları ve Sisi haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Dünya

Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi, yeni görev süresine başlamak üzere yemin ederek, ülkeyi ileri götürme ve dış ilişkilerde Mısır'ın ulusal güvenliğinin...

Dünya

Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi, İsrail'in saldırıları altındaki Gazze Şeridi'ndeki durumun ateşkesin ertelenmesini kaldıramayacağını söyledi.

Dünya

Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi, gelecek birkaç gün içinde Gazze Şeridi'nde ateşkes konusunda ümitli olduklarını söyledi.

Dünya

Libya Ekonomi ve Ticaret Bakanı Muhammed Ali el-Huveyc, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi görüşmesinin Libya'nın...

Dünya

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Mısır Cumhurbaşkanı Sisi, Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi Toplantılarının Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Ortak Bildiriyi imzaladı.

Dünya

Akıl sağlığı tartışma konusu olan ABD Başkanı Joe Biden kendisini savunurken yaptığı gaf dünya gündemine oturdu. Biden, Sisi'yi Meksika Devlet...

Dünya

Şili’nin Vina del Mar kentinde devam eden orman yangınlarında hayatını kaybedenlerin sayısı 19’a yükseldi.

Dünya

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 10 senedir ziyaret etmediği Mısır'a şubat ayı içerisinde bir ziyaret gerçekleştirecek.

Dünya

İsrail basınının aktardığı bilgiye göre Mısır Cumhurbaşkanı Sisi, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun telefonla görüşme talebini reddettiğini yazdı.

Dünya

Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile Ürdün Kralı, Gazze'ye yönelik insani yardımların ulaşması ve acil ateşkes konuları hakkında görüşme gerçekleştirdi.

Dünya

Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah esi-Sisi, İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron'la, Gazze'de sürdürülebilir ateşkesin sağlanması gerektiğini ifade etti.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile telefonda görüştü. Görüşmede, İsrail'in Filistin'e saldırıları ve Gazze'ye insani yardım ulaştırma gayretleri ele alındı.