• USD 32,45
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.439,70
  • BİST100 9.916
  • BTC 62.979

Traktör Haberleri

Traktör haberleri ve güncel Traktör gelişmeleri, Traktör ile ilgili tüm video, Traktör fotoğrafları ve Traktör haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Güncel

Tokat Erbaa'da ailesinin haber alamadığı 45 yaşındaki çiftçi Mesut Çetin’in, kullandığı traktörün 10 metreden yuvarlanması sonucu öldüğü belirlendi.

Güncel

Hatay'ın Erzin ilçesinde traktörüyle zeytin bahçesini süren 26 yaşındaki Abdullah Keskin, aracın kontrolden çıkıp dereye devrilmesi sonucu hayatını kaybetti

Güncel

Burdur’un Kemer ilçesinde uçuruma yuvarlanan traktörün altında kalan 1 kişinin hayatını kaybettiği feci kazada 2 kişi de yaralandı.

Güncel

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde traktörün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Güncel

Denizli’de kullandığı traktörün devrilmesi sonucu sürücü Emin Emgin hayatını kaybetti.

Güncel

Isparta’da traktör ile yolcu treni çarpıştı. Traktörün ikiye yarılmasıyla sonuçlanan kaza trenin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Dünya

Hükümetin uyguladığı sert düzenlemeleri ve maliyetlerdeki ciddi artışlardan şikayetçi olan çiftçiler, hükümet binasının önüne traktörlerle gübre yığını bıraktı. Protesto 3...

Güncel

Samsun'da devrilen traktörün sürücüsü yaşamını yitirdi.

Ekonomi

Türkiye otomotiv sektörünün ilk üretici kuruluşu TürkTraktör, kuruluşunun 70. yılında 1.111.111’inci traktörünü banttan indirerek yeni bir eşiği daha başarıyla geçti.

Dünya

Hindistan'da traktörün gölete devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 8'i çocuk, 7'si kadın 15 kişi yaşamını yitirdi.

Gündem

Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde traktör ile otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Dünya

İspanya'da 6 Şubat'ta başlattıkları eylemler kapsamında başkent Madrid'de toplanan binlerce çiftçi, traktörleriyle yolları kapattı.