• USD 32,45
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.439,70
  • BİST100 9.916
  • BTC 63.350

UNESCO Haberleri

UNESCO haberleri ve güncel UNESCO gelişmeleri, UNESCO ile ilgili tüm video, UNESCO fotoğrafları ve UNESCO haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Kültür Sanat

UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan ve "evleriyle dünyaca ünlü" Karabük’ün Safranbolu ilçesinde, Ramazan Bayramı’nda 300 ton lokum üretimi hedefleniyor.

Dünya

Fransa'nın başkenti Paris'teki Birleşmiş Milletler (BM) Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütünün (UNESCO) binasında "30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü" etkinliği...

Kültür Sanat

UNESCO Dünya Miras Listesinde yer alan Karabük'ün Safranbolu ilçesi sakin şehirler (Cittaslow) ağına dahil olduğu belgeyi teslim aldı.

Kültür Sanat

UNESCO Dünya Mirası Alanları'na girmek için en iyi şehirler hangileri? Roma'da bir hafta sonu ya da Pekin'de uzun bir mola,...

Gündem

Samsun'da, UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'nde yer alan Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'nde meydana gelen yangın, ekiplerin başarılı müdahalesi sonucu kontrol...

Genel

UNESCO Dünya Miras Listesinde yer alan Karabük’ün Safranbolu ilçesinde belediye tarafından yılbaşı panayırı kurulacak.

Genel
Dünya

Dışişleri Bakanlığı, Türkiye’nin 2023-2027 Dönemi UNESCO Dünya Miras Komitesi üyeliğine, 137 oyla en yüksek oyu alarak seçildiğini açıkladı.

Analiz-Yorum

Katar Emiri'nin annesi Şeyha Moza UNESCO’nun Gazze'deki katliama sessiz kalmasını protesto etmek için istifa ettiğini açıkladı.

Dünya

Meksika’da "Ölüler Günü" kutlamalarına renkli kostümler ve sıra dışı makyajlarıyla katılan binlerce kişi renkli görüntülere sahne oldu.

Hayat

Diyarbakır’da UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan 8 bin yıllık Hevsel Bahçeleri, sonbaharın gelmesiyle renk cümbüşüne döndü.