• USD 32,45
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.439,70
  • BİST100 9.916
  • BTC 62.900

Üniversite Haberleri

Üniversite haberleri ve güncel Üniversite gelişmeleri, Üniversite ile ilgili tüm video, Üniversite fotoğrafları ve Üniversite haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Dünya

Üniversitelere seslenen öğrenciler, İsrail ile mali bağların kesilmesini istedi. Mezuniyet törenlerinin yaklaştığı bir dönemde okul yetkilileri çözüm arayışına girişti.

Dünya

Hamas Hareketi Siyasi Büro Üyesi İzzet er-Rişk, ABD yönetimini, Gazze Şeridi'ndeki İsrail "soykırımına" karşı çıkan üniversite öğrencilerinin gösterilerini engelleyerek "bireysel...

Dünya

ABD’nin Columbia Üniversitesi’ndeki Yahudi öğrenciler, ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Mike Johnson’ı yalanlayarak, Filistin destekçisi protestoların antisemitik bir tehdit oluşturmadığını söyledi.

Dünya

ABD’deki bazı üniversite kampüslerinde İsrail’in Gazze’deki sivilleri öldürmesine karşı uzun süredir devam eden protestolara katılanlar, antisemitizmle suçlandı.

Dünya

Avustralya'da Filistin'e destek veren grubun gösterisi sonucu İsrailli Profesör Tal Shima'nın Melbourne Üniversitesinde yapacağı konuşma iptal edildi.

Kültür Sanat

Oxford, Paris, Bologna ve El Karaviyyin Üniversiteleri şu veya bu şekilde dünyanın en eski üniversitesi yarışmasında üst sıralarda yer almak...

Eğitim

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), vakıf üniversitelerinin öğretim elemanlarına, devlet üniversitelerinde ödenen net ücretten daha az ödeme yapamayacaklarına karar verdi.

Güncel

Kocaeli'de teknoloji ve yeniliklerde 65 yaş üstü vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak hedefiyle düzenlenen programda çınarlar, dijital dünya ile tanışarak üniversiteli oldu.

Kültür Sanat

Birbirinden çok farklı 193 ülke varken, dünyanın en güzel ülkeleri listesini daraltmak neredeyse imkansız görünüyor.

Güncel

Türkiye’nin en eski üniversiteleri arasında yer alan İstanbul Üniversitesi vatandaşların ziyaretine açıldı.

Spor

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından kış turizmi ve kış sporları tesisleriyle öne çıkan Erzurum'da düzenlenen Kış Spor Oyunları ile...

Dünya

ABD'de Brown Üniversitesi'nin 19 öğrencisi, İsrail'in Filistinlilere yönelik uyguladığı soykırımı protesto etmek amacıyla 6 gün önce başladığı açlık grevini sürdürüyor.