• USD 32,45
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.439,70
  • BİST100 9.916
  • BTC 62.900

Van Haberleri

Van haberleri ve güncel Van gelişmeleri, Van ile ilgili tüm video, Van fotoğrafları ve Van haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Güncel

Van’ın Erciş ilçesinde jandarma trafik ekiplerince yapılan yol kontrol sırasında bir araçta 520 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Genel

Van'ın Çatak ilçesinde 100 metre yükseklikteki kayaların arasından akan Kanisipi Şelalesi, ilkbaharda farklı güzellikleriyle ziyaretçilerini ağırlıyor.

Güncel

Van'da 1-14 Nisan tarihleri arasında, terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik soruşturmalar kapsamında 222 şüpheli gözaltına alındı.

Güncel

Van'da başka bir otomobile arkadan vurduktan sonra yol kenarındaki demir bariyerlere çarpan otomobil dik şekilde asılı kaldı. Kazada 3 kişi...

Güncel

Van'da çığ riski nedeniyle 113 gündür kapalı tutulan Van-Bahçesaray karayolu için şartlar oluşursa bayram sonrası çalışmalar başlayacak.

Kültür Sanat

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde (Van YYÜ), Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Genel
Genel

- İş makinesi operatörü dikkati sayesinde çığın altında kalmaktan kurtuldu

Güncel

Bitlis’in Ahlat ilçesinde yağmur ve sel sonrası dere yataklarından akan su, Van Gölü’nü kahverengiye dönüşmesine neden oldu.

Gündem

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Genel
Genel

- Van'da İl Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri, bayram tatilinde vatandaşların güvenli şekilde sevdiklerine ulaşabilmesi için hem helikopter ve dronla hem...