• USD 32,45
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.439,70
  • BİST100 9.916
  • BTC 62.900

Venezuela Haberleri

Venezuela haberleri ve güncel Venezuela gelişmeleri, Venezuela ile ilgili tüm video, Venezuela fotoğrafları ve Venezuela haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Dünya

Venezuela'da dünyanın en yaşlı erkeği Juan Vicente Perez Mora 114 yaşında hayatını kaybetti.

Dünya

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, 28 Temmuz'da yapılacak devlet başkanı seçimi için partisi tarafından 3. kez resmen aday gösterildi.

Dünya

Venezuela, ülkeye ait kargo uçağına el konulmasında rolü olduğu gerekçesiyle Arjantin'den gelen tüm uçaklara hava sahasını kapattı.

Dünya

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ramazan ayının başlaması münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

Dünya

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, yurt dışına göç eden vatandaşlarına ülkeye dönmeleri çağrısı yaptı.

Dünya

Venezuela Dışişleri Bakanı Yvan Gil, "Türkiye'nin Filistin halkının bu zaferi kazanması için önemli bir rol oynadığını düşünüyoruz" açıklamasını yaptı.

Dünya

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Venezuela'nın başkenti Karakas'ta devrimci lider Simon Bolivar'ın anıt mezarını ziyaret etti. Bolivar, Güney Amerika ülkelerini İspanyol...

Dünya

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro tarafından kabul edildi.

Gündem

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, G20 Dışişleri Bakanları Toplantısı’na katılmak üzere geldiği Brezilya’dan Venezuela’ya gitti. Bakan Fidan'ın Cumhurbaşkanı Nicolas Maduro ile...

Dünya

Venezuela’nın Bolivar eyaletinde kaçak altın madeninde göçük meydana geldi. Meydana gelen göçükte çok sayıda kişi hayatını kaybetti.

Dünya

Venezuela hükümeti, "tarafsız" olmadığını gerekçe göstererek Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Komiserliği Ofisinin ülkedeki faaliyetlerini askıya aldığını bildirdi.

Dünya

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Venezuela ziyareti kapsamında Devlet Başkanı Nicolas Maduro ile bir araya geldi.