• USD 32,45
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.439,70
  • BİST100 9.916
  • BTC 62.995

Yağış Haberleri

Yağış haberleri ve güncel Yağış gelişmeleri, Yağış ile ilgili tüm video, Yağış fotoğrafları ve Yağış haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yarın beklenen kuvvetli yağış nedeniyle 6 il için "sarı" kodlu uyarıda bulunuldu.

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava tahmin raporunu yayımladı. Raporda yeni haftada yağış var ve sıcaklar düşecek.

Güncel

Edirne ve Kırklareli'nde sağanak etkili oluyor. İki kentte de sağanak nedeniyle bazı sokak ve caddelerde su birikintileri oluştu.

Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) trafik yoğunluğu haritasına göre trafik, hafta sonu olmasına rağmen ütrafik yoğunluğu yüzde 63 olarak ölçüldü.

Güncel

Ankara genelinde sağanak ve fırtına yaşamı etkiliyor.

Güncel

Muğla'da gece saatlerinde başlayan sağanak ve kuvvetli fırtına etkili hayatı olumsuz etkiliyor.

Güncel

Antalya'da fırtına ve sağanak yaşamı olumsuz etkiledi. Kent merkezinde bazı ağaçlar devrildi, Kemer ilçesinde rüzgarın saatteki hızı 118 kilometreye ulaştı.

Gündem

İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren beklenen sağanak etkisini gösterdi.

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava tahmin raporunu yayımladı. Raporda İstanbul dahil 45 il için sarı kodlu uyarı yapıldı.

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden, Marmara ve Ege'de bu gece, Batı Akdeniz'de yarın için kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu.

Güncel

İstanbul'da sağanak yağışın etkili olmasının ardından trafik yoğunluğu başladı. Sabah işe ve okula gitmek üzere yola çıkan vatandaşlar, uzun süre...

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava tahmin raporunu yayımladı. Rapora göre 35 il için sağanak yağış uyarısı yapıldı. Sıcaklar 5 derece...