• USD 32,45
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.439,70
  • BİST100 9.916
  • BTC 63.000

Yaşar Güler Haberleri

Yaşar Güler haberleri ve güncel Yaşar Güler gelişmeleri, Yaşar Güler ile ilgili tüm video, Yaşar Güler fotoğrafları ve Yaşar Güler haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Gündem

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, KKTC Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu ile görüştü.

Gündem

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla şehit ve gazi çocukları ile buluştu.

Gündem

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Terörle mücadelede hedefimizde Gara var, Kandil var." dedi.

Gündem

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi Başkanı Mike Rogers, Kıdemli Üye Adam Smith ile Üyeler...

Gündem

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Yılbaşından itibaren 644, 24 Temmuz 2015’ten bu yana 40 bin 213 terörist etkisiz hale getirildi....

Güncel

Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, Yaşar Güler'in F-35 mesajını değerlendirerek, “Bizim bu aşamada KAAN’a odaklanmamız lazım” açıklamasını yaptı.

Gündem

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Hakkari Yüksekova'daki 3'üncü Piyade Tümen Komutanlığı'nda inceleme ve denetleme yaptı.

Gündem

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve MİT Başkanı İbrahim Kalın bugün terörle mücadelede iş birliği görüşmeleri...

Gündem

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Azerbaycan Milli Savunma Bakanı Zakir Hasanov ile bir araya geldi.

Gündem

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, bedelli askerlikte temel askerlik eğitiminin kaldırılmasına yönelik bir çalışmanın bulunmadığını belirtti.

Gündem

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, NATO Karargahı'nda Yunanistan Savunma Bakanı Nikolaos Dendias ile ayaküstü bir araya geldi.

Gündem

Tedavi gördüğü hastanede vefat eden Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in babası Fikret Güler'in cenazesi Ankara'da toprağa verildi.