UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu dördüncü haftasında Bulgaristan'ın Ludogorets ekibine konuk olan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, ligde son oynadıkları Trabzonspor maçına göre ilk 11'inde 1'i zorunlu 4 değişiklik yaptı.

Deneyimli teknik adam, Ludogorets Arena'da oynanan karşılaşmada Trabzonspor maçında ilk 11'de forma giyen oyunculardan Samet Akaydın'ı statü gereği oynatamazken, İrfan Can Kahveci, Sebastian Szymanski ve Edin Dzeko'yu yedeğe çekti.

UEFA'dan EURO 2024 için yeni kural UEFA'dan EURO 2024 için yeni kural

62 yaşındaki çalıştırıcı, bu isimlerine yerine ise Yusuf Akçiçek, Miguel Crespo, Ryan Kent ve Michy Batshuayi'yi 11'de değerlendirdi.

Ludogorets karşısında kalede Dominik Livakovic'i görevlendiren Kartal, dörtlü savunmasını Bright Osayi-Samuel, Yusuf Akçiçek, Jayden Oosterwolde ve Ferdi Kadıoğlu'ndan oluşturdu. Orta sahada İsmail Yüksek ile Miguel Crespo'yu oynatan tecrübeli teknik adam, hücum hattını Ryan Kent, Miha Zajc ve Dusan Tadic'e emanet etti. Kartal, gol yollarında ise Michy Batshuayi'ye güvendi.

Fenerbahçe'de İrfan Can Eğribayat, Furkan Akyüz, Edin Dzeko, İrfan Can Kahveci, Cengiz Ünder, Umut Nayir, Ahmet Aydın, Muhammet İmre, Sebastian Szymanski, Kaan Akyazı ve Efekan Karayazı ise yedek soyundu.

Editör: Haber Merkezi