TRT Spor'da yayınlanan "Futbol Anadolu" programına açıklamalarda bulunan Vavacars Fatih Karagümrük başkanı Süleyman Hurma, Fenerbahçe forması giyen Emre Mor'u dünyanın en iyi futbolcularından biri olarak gördüğünü belirtti.

Stadyum ile ilgili konuşan Süleyman Hurma "Kendi stadyumumuz olmadığı için rakiplerimize göre dezavantajlıyız. Bir takım bütünlüğü oluşturmak için kendinize ait bir yeriniz olmalı ki oraya gelen oyuncular aidiyet hissetsin ama maalesef biz o konuda çok sıkıntılıyız." dedi.

Semih Kılıçsoy'a Ajax kancası Semih Kılıçsoy'a Ajax kancası

Hakem konusuna da değinen Hurma "1993 yılından beri söylüyorum. Türkiye'de hakemliğin profesyonelleşmesi gerektiğini belki de Avrupa'da ilk söyleyenlerden biriyim. Büyük takımların pozisyonlarının ekranlarda incelenmesi hakemler üzerinde baskı oluşturuyor." ifadelerini kullandı.

"Montella'nın Güven Yalçın'dan haberi yoktur"

"Güven Yalçın, Euro 2024 havuzunda olmak zorunda. Milli takımda santrfor sorunu var. Güven, 23 yaşında ve çok yüksek potansiyelli bir oyuncu. Montella'nın oynattığı futbolu ben biliyorum; Güven, Montella'nın oynatacağı santrfor tarzına en uygun futbolcu. Ama % 100 eminim ki, Montella'nın Güven Yalçın'dan haberi yoktur."