Çeşitli marjinal gruplar ve STK'ların İstanbul’daki Suriye Konsolosluğu önünde eylem çağrısı yapması üzerine alınan tedbirler kapsamında kapanacak yollar saat 08.00 ile program bitimine kadar olan zamanı ifade ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 85 milyonun kendini eşit hissetmesi için mücadele ettik Cumhurbaşkanı Erdoğan: 85 milyonun kendini eşit hissetmesi için mücadele ettik

Bu saat aralığında kapanacak yollar şu şekilde, Maçka Caddesi - Abdi İpekçi Caddesi kesişiminden Teşvikiye Cadde kesişimine kadar, Teşvikiye caddesi - Maçka Caddesi kesişiminden Vali konağı Caddesi kesişimine kadar, Nişantaşı Ihlamur Yolu Sokak ve Atiye sokak olarak belirlendi.

Kapanacak yolların alternatif güzergahları ise şöyle açıklandı:

"Valikonağı Caddesi, Rumeli Caddesi, Abdi İpekçi Caddesi, Bostan Sokak, Osman F. Seden Sokak, Bronz Sokak, Hüsrev Gerede Caddesi, Akkavak Sokak, Ahmet Fetgari Sokak, Mim Kemal Öke Caddesi."

Kaynak: İHA