İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal  medya platformu Twitter ( yeni adıyla X) üzerinden yapmış olduğu paylaşımla Cumhuriyet’in 100. yılında vatandaşların tarihimizi daha iyi öğrenmesi için bir site kurulduğunu duyurdu.

Cumhuriyet'in, milletin birliği, tarihten aldığı güç, hedeflere olan inanç ve kararlılıkla 100. yılına girdiğini ifade edildi. " Türkiye Yüzyılı vizyonumuzla, ülkemizi her alanda üst liglere taşımak, ecdadımızın emaneti bu aziz vatanı ilelebet payidar kılmak için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz” diye konuşan Altun, şu ifadeleri kullandı:

"Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamalarının bu yıl büyük bir coşkuyla gerçekleştirilmesi ve 'İstiklalden istikbale' köprüler kurmak adına tüm kurum ve kuruluşlarımızla güçlü koordinasyon içerisinde, ülkemizin dört bir yanında ve yurt dışı temsilciliklerimizde birçok proje ve etkinliği hayata geçiriyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılına özel hazırladığımız web sitemize http://yuzuncuyil.gov.tr adresinden ulaşılabilir."

TARİHİ BİLGİLER YER ALIYOR

Tüm kamu kurum ve kuruluşları ile vatandaşlar için önemli bir içerik havuzu niteliği taşıyan "http://yuzuncuyil.gov.tr" adresli sitede, kutlama etkinliklerinin her aşamasında kullanılacak logo ve diğer tasarımların bulunduğu 100. Yıl Kutlamaları Kurumsal Kimliği ile 100.Yıl Marşı ve vizyon projelere de yer verildi.

Editör: Haber Merkezi