Kardeşlerim dizinin ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Her hafta yeni bölümleriyle ekranlara gelen dizinin 3. sezonu da heyecanla bekleniyor. İlgiyle takip edilen dizi, dört kardeşin anne ve babalarını kaybetmelerinin ardından hayatın acı gerçeklerine karşı durduğu iç burkan ancak bir o kadar da sevgi dolu hayat hikayelerini ekrana taşıyor. Peki, Kardeşlerim yeni bölüm ne zaman, hangi gün? Kardeşlerim yeni sezon ne zaman başlayacak? işte dizi ile ilgili merak edilenler haberimizde.

KARDEŞLERİM YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, HANGİ GÜN?

Senaryosunu Gül Abus Semerci'nin kaleme aldığı ATV'nin izlenme rekorları kıran Kardeşlerim dizisi, 3. sezon için sete çıktı.

Kardeşlerim dizisinin yeni sezonu için geri sayım başlarken ilk çekim gününden paylaşılan kareler dizinin fanlarını da heyecanlandırdı. Nefes kesen sezon finalinin ardından tüm gözler 3. sezonda yaşanacaklara odaklanırken yayınlanan fotoğraflar beklentiyi de artırdı.

İlgiyle takip edilen Kardeşlerim dizisinin yeni sezonu merakla bekleniyor. Her hafta Cumartesi akşamları ATV'de ekranlara gelen dizinin yeni sezon çekimlerinin 13 Ağustos tarihinde başladı. Dizinin Eylül ayında izleyici karşısına çıkması bekleniyor

KARDEŞLERİM YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kardeşlerim dizisinin yeni sezonu, Eylül ayında başlayacak. Ancak cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi olan dizinin yeni sezon tarihi tam olarak netleşmedi. Dizinin yeni sezon tarihi açıklandığında haberimize eklenecektir.

Tek dertleri hayat mücadelesi olan Kardeşlerim dizisinin kadrosuna eklenen sürpriz isimler ve gerilim dozu yüksek yepyeni gelişmelerle devam edecek.

Editör: TE Bilisim