Gönül verdikleri takımlarından transfer bekleyen taraftarlar transfer sezonunun ne zaman biteceğini araştırıyor. Fenerbahçeli taraftarlar heyecanlı bir transfer sezonu geçirirken, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor taraftarları takımlarından transfer bekliyor. Özellikle Beşiktaş ve Galatasaray’ın 2’şer oyuncu daha takımlarına takviye yapacak. Peki, Transfer dönemi ne zaman bitiyor 2020? İşte transferin sezonunun biteceği tarih…

TRANSFER DÖNEMİ NE ZAMAN BİTİYOR 2020? İŞTE TRANSFERİN SEZONUNUN BİTECEĞİ TARİH

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre bugün başlayan yaz transfer dönemi, 5 Ekim Pazartesi günü sona erecek. “Ara transfer” olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi ise daha sonra duyurulacak.

NIKOLA KALINIC – BEŞİKTAŞ 

Ligde iki hafta geride kalmasına rağmen henüz forvet transferi gerçekleştiremeyen Beşiktaş’ta en kritik 24 saate girildi. Siyah-Beyazlılar’ın her konuda anlaştığı Nikola Kalinic konusunda bugün önemli gelişmeler olabilir. Beşiktaş yönetimi, Hırvat golcüyle yaptığı son görüşmede Atletico Madrid’den bonservisini almasını istemişti. Kalinic’in bugün İspanyol kulübü ile görüşeceği ve bu konuyu masaya yatıracağı öğrenildi. Atletico Madrid’in tutumuna göre Kalinic transferinin geleceği de büyük oranda netleşecek.

WILDER CARTAGENA – GALATASARAY 

Orta sahaya takviye yapmak adına çalışmalarını sürdüren Galatasaray’da gündeme gelen isimlerden biri de Godoy Cruz forması giyen Perulu oyuncu Wilder Cartagena olmuştu. Daha önce Portekiz’de forma giyen Cartagena’nın yeniden Avrupa’ya Galatasaray forması ile dönebileceği iddia edilmişti. 25 yaşındaki ön libero, konuya ilişkin Los Andes’e açıklamalarda bulundu. Transfer konusunda somut bir gelişme olmadığını dile getiren Cartagena, “Bu konuda hiçbir şey söylemedim. Bunun sadece bir söylenti olduğunu düşünüyorum. Menajerim somut olsa bana bunu iletirdi. Bana henüz hiçbir şey gelmedi” ifadelerini kullandı.

DOMAGOJ VIDA – BEŞİKTAŞ 

Beşiktaş harcama limitlerine takılan transferde önünü açmak için takımdan satış yapmayı hedefliyor. Listenin ilk sırasında ise 3.4 milyon Euro’luk maaşı ile bütçeye yük olan Hırvat stoper Vida var. Roma başta olmak üzere Suudi Arabistan ve İngiliz kulüplerinden teklifler alan Vida’nın satışı ile siyahbeyazlılar transfere kaynak bulup, maaş yükünü de hafifletmeyi planlıyor. Roma’nın Vida’ya üç yıllık sözleşme ve 3 milyon Euro maaş teklifinde bulunduğu ancak tecrübeli yıldızın henüz olumlu yanıt vermediği ifade edildi.

Editör: TE Bilisim