Kırmızı Oda dizisinde ermişlerle konuştuğunu sanarak çeşitli halisünasyonlarla hayal dünyasına dalıp gerçeklerden kopan Boncuk karakterinin parkta tanışıp arkadaş olduğu Can karakteri merak konusu oldu. Kırmızı Oda Can’ın gerçek kimliği de araştırılıyor. Can rolünü canlandıran genç oyuncu Feyyaz Şerifoğlu’nun biyografi bilgilerine haberimizde yer veriyoruz. Peki, Kırmızı Oda Can kim, gerçek hikayesi nedir? Kırmızı Oda Can karakteri Feyyaz Şerifoğlu Kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar…

Kırmızı Oda Can karakteri kim, gerçek hikayesi nedir?

Kırmızı Oda dizisinde Boncuk’un parkta tanıştığı ve aşık olduğu Can karakterinin gerçek hikayesi merak ediliyor. Boncuk ve Can’ın arkadaşlığıyla ilgili gelişmeler dizinin ilerleyen bölümlerinde ortaya çıkacak. Boncuk’un konuştuğu Can karakterini genç oyuncu Feyyaz Şerifopğlu canlandırıyor. Feyyaz Şerifoğlu biyografisi ile ilgili detayları haberin devamından öğrenebilirsiniz.

Feyyaz Şerifoğlu kimdir, kaç yaşında?

Feyyaz Şerifoğlu, 1991 yılında Rize’de dünyaya gelmiştir.

Müzik piyasasında Ajda Pekkan’ın vokalisti olarak tanınan Feyyaz Şerifoğlu, üniversite eğitimi için Tekirdağ’a gelerek Tekstil Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Feyyaz Şerifoğlu’nun ilk single çalışması ‘Gidene’ ise söz, müzik ve aranjesi Onur Özdemir’e ait olan DMC etiketi ile 18 Aralık’ta tüm dijital platform da yerini almıştır.

Hem şarkıcılık hem oyunculuk yapmakta olan Feyyaz Şerifoğlu, Kırmızı Oda dizisine ‘Can’ karakteriyle dahil olmuştur.

Editör: TE Bilisim